עבור לתוכן

התלבטות בקשר ל-HD 4730.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסיסי למשחקים, בתחילה חשבתי על ה-HD 4670, אבל אז ראיתי גם את ה-HD 4730 במחיר זול - 388 ש"ח.

מה דעתכם על הכרטיס? לפי מה שהבנתי הוא זולל חשמל, אבל עד כדי כך שהוא לא כדאי? לפי הסקירות הוא חזק משמעותית מה-HD 4670 ומה ה-GT 9600.

לפי מה הבנתי הגירסה של PowerColor שונה מהגירסה הסטנדרטית ויש לה חיבור 6PIN אחד ולא שניים. צורך פחות חשמל?

(הספק שלי הוא SS 400ET)

אשמח לתגובות והצעות נוספות,

עופרי.

פורסם

לפי הסקירה הזאת למשל של TECH

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4730/28.html

שאני אישית חושב שהיא מקצועית כמו שאר הסקירות שלהם

רואים שהHD4730 נמצא בערך איפה שה9600GT נמצא ובמקרה הזה הייתי הולך על 9600GT רק מהסיבה של צריכת חשמל.

בעקרון לא צריכה להיות בעיה עם ספק הכח שלך, אבל אני במקומך הייתי עושה שריר, וממתין בסבלנות עד שיהיה לי 470 שקלים לHD4770, אחד הכרטיסים שנמצאים בנקודת המחיר הטובה ביותר, הביצועים שלו מעולים ויכולות האוברקלוק שלו מעמידות אותו עם כרטיסים יקרים ממנו משמעותית.

יש לך תקציב מוגדר כרגע? (ומהי רזולוציית המסך שלך?)

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי לא מוגבל כלל.

הסיפור המלא הוא שתכננתי לקנות כרטיס פשוט (HD5450/G210 בכ-230 ש"ח) -

כי אני רוצה לחבר שני מסכים (כיום יש לי כרטיס מובנה שלא מאפשר זאת) ותוך כדי חיפוש החלטתי שכדאי להוסיף כ-100 ש"ח

כדי שהכרטיס יוכל להריץ משחקים במקרה הצורך (אמנם על הגדרות בינוניות, אבל עדיף מכלום..) כי למשחקים יש לי XBOX 360.

כך שאני חושב ש-4770 יהיה מיותר כי רוב הסכויים שאני לא אנצל אותו..

המסך שלי הוא 1280*1024 כפול שני מסכים.

בקשר לשני מסכים, האם יש כרטיס שמאפשר לחבר אותך לכמו מסך אחד ברזולוציה של 2560*1024 (כמו ה-Eyefinity רק עם שני מסכים)

ולא כ"Extended"?

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים