עבור לתוכן

בנייה עצמית של מחשב

Featured Replies

פורסם

מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?

פורסם

זה בדיוק זה. בפעם הראשונה קצת תזיע, אחרי זה זה יילך יותר קל, כשתלמד את הסדר (קירור, לוח, מארז).

רק תוודא שאתה מכיר את כל החיבורים שעל הלוח.

פורסם

חוששני שהתכוונת להרכבת מחשב בתוך מארז, ולא לבנייה פשוטו כמשמעו.

אחרי שאתה יודע את סדר הדברים - זה אפילו תהליך מהנה, וקליל ביותר.

פורסם
  • מחבר

חוששני שהתכוונת להרכבת מחשב בתוך מארז, ולא לבנייה פשוטו כמשמעו.

אחרי שאתה יודע את סדר הדברים - זה אפילו תהליך מהנה, וקליל ביותר.

?

אני לא מבין. הרכבת מחשב בתוך מארז זה בניה, לא?

אם אני מבין נכון זה מחייב הרכבת ספק על מארז,לוח אם, הרכבת זיכרון ומעבד על לוח האם, חיבור הדיסקים וכו'. לא זה הרעיון?[br]פורסם בתאריך: 17.02.2010 בשעה 02:40:35

יש איזה מדריך איך עושים את זה? רשימת חלקים למתחילים?
פורסם

תפעל בשכל ובזהירות והכול יהיה בסדר..

אם אתה נתקע עם איזה משהו תמיד אפשר לחפש תשובות באינטרנט

פורסם
  • מחבר

http://www.google.com/search?q=Assambley+computer&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox-a

תחפש גם ביוטיוב. ואם אני לא טועה, אני חושב שגם באתר יש מדריך.

תודה. חיפשתי ב-build (ומצאתי) אבל לא חשבתי לחפש ב-assamble.

עכשיו השאלה האם כדאי לעשות את זה...

פורסם

מה לעשות ?

לשים רכיבים בתוך מארז מוכן ?

זאת לא בעיה אני על הפעם הראשונה שעשיתי את זה אז החלפתי לחבר את המארז .

פורסם
  • מחבר

מה לעשות ?

לשים רכיבים בתוך מארז מוכן ?

זאת לא בעיה אני על הפעם הראשונה שעשיתי את זה אז החלפתי לחבר את המארז .

להכנס לפרוייקט הזה. כי זה נראה לי מעניין רק אם נכנסים להזמנת חלקים בחו"ל (כי בארץ אם מזמינים חלקים אז הבניה בחינם). אז השאלה אם כדאי להיכנס להזמנת חלקים מחו"ל ובניה עצמית.

פורסם

נתקלתי בלא מעט מקרים שאנשים חשבו שמחשב זה צמיג ו"מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח", לשכוח ממשפטים כאלו.

לאט ובעדינות ואם זאת הפעם הראשונה שלך (בהרכבת מחשב, כן?) מומלץ גם טיפה מחשבה.

פורסם

להכנס לפרוייקט הזה. כי זה נראה לי מעניין רק אם נכנסים להזמנת חלקים בחו"ל (כי בארץ אם מזמינים חלקים אז הבניה בחינם). אז השאלה אם כדאי להיכנס להזמנת חלקים מחו"ל ובניה עצמית.

להזמין חלקים מחול יהיה יותר יקר..

פורסם

דווקא חלק נכבד מהחלקים יהיו זולים יותר מחו"ל (זיכרונות, כ.מסך, HD), הדברים הכבדים יותר (ספק, מארז) יעלו יותר בגלל משלוח.

החיסרון הוא, כמובן, אחריות.

אפשר גם לרכוש בארץ כל חלק מחנות אחרת ולחסוך אפילו עד 400 ש"ח או לחלופין לפצל את הקנייה בשל הזמינות של החלקים בכל חנות.

בנוסף הכי כיף להרכיב מחשב לבד, לפתוח את הקופסאות ובסוף לקבל פוסט :xyxthumbs:

פורסם

דווקא חלק נכבד מהחלקים יהיו זולים יותר מחו"ל (זיכרונות, כ.מסך, HD), הדברים הכבדים יותר (ספק, מארז) יעלו יותר בגלל משלוח.

החיסרון הוא, כמובן, אחריות.

אפשר גם לרכוש בארץ כל חלק מחנות אחרת ולחסוך אפילו עד 400 ש"ח או לחלופין לפצל את הקנייה בשל הזמינות של החלקים בכל חנות.

בנוסף הכי כיף להרכיב מחשב לבד, לפתוח את הקופסאות ובסוף לקבל פוסט :xyxthumbs:

לא יודע על סמך מה אתה מדבר אבל אני לפני כחצי שנה שבדקתי את החלקים למחשב החדש שלי גיליתי שאין בכלל תחרות בנושא הזה ובארץ הרבה יותר זול בעיקר בגלל דמי המשלוח על כל דבר , אפילו הזכרונות ששוקלים רבע גרם לא יצאו לי יותר זול משום מקום בחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים