פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים שלום אני צריך דריברים לכרטיס רשת אלחוטי Broadcom 802.11g Network Adapter למערכת ההפעלה LINUXתודה לעוזרים!!!..
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים זה לא דגם.מה הדגם של הרכיב? ועל איזה הפצה אתה צריך שהוא יעבוד?מועבר לפורום לינוקס, יוניקס ומערכותת הפעלה אחרות.
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים מחבר זה לא דגם.מה הדגם של הרכיב? ועל איזה הפצה אתה צריך שהוא יעבוד?מועבר לפורום לינוקס, יוניקס ומערכותת הפעלה אחרות.הדגם הוא 79c970 [PCnet32 LANCE] אני צריך את זה להפצה BACKTRACK 4
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים מחבר אני מקווה שאתה לא מתקין את זה רק בשביל לפרוץ WEPים... : לא אחי, זה לצורך לימוד פשוט אני גם מתעסק בהבטחת מידע וכאלה ושמעתי על ההפצה אמרתי וואלה למה לא ננסה אתה יכול לעזור לי למצוא את הדרייברי ם אחי?....
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים אני לא אח שלך.אני לא בדיוק מבין בין התקנה של backtrack לאבטחת מידע אצלך.הדגם של מה שהבאת יותר נשמע כמו בקר של VM ולא חומרה אמיתית.מה הפלט של lspci אצלך?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים אני באמת לא מבין למה להשתמש בBacktrack כדי לפרוץ לרשתות אלחוטיות של השכנים שלך (אין מה להכחיש , כולנו עשינו את זה בשלב מסויים של החיים) שזה בערך קצה הציפורן של היכולות של ההפצה הזאת כשאפשר להתקין את אותם הכלים בהפצה כמו אובונטו , שהיא בעלת תמיכה הרבה יותר רחבה בחומרה, ב2-3 פקודות בטרמינל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.