פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים Invaders Must Die בהחלט לא מבייש את הפירמה אם כי עדיין לא באותה רמה של The Fat...הבנות שלי כבר שרות את הפזמון של I got the poison באוטו מזה כמה חודשים בהתלהבות אין קץ :ylsuper:אם גם מטליקה תגיע זה הולך להיות קיץ מדהים של הופעות מהטובות בעולם... חבל שסנטנה ביטל.
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים אבל הם לא עייפים כולם ועברו 1000 שינויים בהרכבמהאלבום האחרון ששתי הלהקות שציינת הוציאו?(גם מטאליקה וגם פרודיג'י).
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים פרודיג'י זה לא כוס התה שלי, אבל מטאליקה מנגנים בהרכב מקורי, הטפילד - שירה, גיטרה קירק האמט - גיטרה מובילה , לארס אולריך - תופים, ופה השינוי היחיד, רוברט טרוחילו - באס (לפניו נגנו ניוסטד וקליף ברטון ז"ל)
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים אבל הם לא עייפים כולם ?ממש ממש לא! זכור שבשנות הזוהר שלהם הייתי בשנות העשרים אז יש לי למה להשוות.גש ליוטיוב להציץ על הופעות חיות שלהם (גם מטליקה וגם פרודיג'י) ותראה...http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,607,209,44616,.aspx
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים לכל מי ששוקל ללכת, בתור אחד שהיה בהופעה גדולה שלהם השנה בברלין, זה אחד החוויות האדירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.