עבור לתוכן

האם יש בעיה בהרצת סרטי HD עם כרטסי ATI ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי

אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD

אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA

האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD

תודה.....

פורסם

לא תהיה האצת חומרה DXVA לסרטים שקודדו בפורמט AVC / H.264 בפרופילים הגבוהים מ-L4.1 ו\או עם יותר מ-4 reference frames

ל-720p או יותר מ-9 ref frames ל-1080p, ז"א קידודים החורגים מספסיפיקציות תקן Blueray. בדרך כלל הסרטים מקודדים בהתאם

לסטנדרט אז סביר שרובם יקבלו DXVA. אבל... זה כבר תלוי בסרטים שיש לך. אפשר לראות את הפרמטרים של כל סרט (קובץ)

בעזרת התוכנה Mediainfo.

אין לך מה להתבאס כל עוד לא נתקלת בסרט שכזה. ואם ה-CPU יכול להתמודד עם פענוח הסרט אז בכל מקרה אפשר יהיה לצפות, רק ללא DXVA

פורסם

כן גם אני שמעתי על זה הרבה, ואני עם ה 4650 מובייל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת.

תודה לאל בנתיים עוד לא נתקלתי בסרטים שמקודדים באופן חריג גם בסרטים שאמורים להיות באיכות 1080p...מקווה שהמצב ישמר כך.....

אבל רציתי לשאול האם ידוע לך כיצד אפשר שהאצת DXVA תפעל גם בתוכנות אחרות מחוץ ל windows media classic?

כלומר כשאני משתמש ב BSPLAYER או VLC או בWINDOWS MEDIA PLAYER הרגיל האצת חומרה אינה מופעלת..

יש דרך כן לגרום לתוכנות הללו לבצע האצת DXVA?

פורסם

בתוכנות שתומכות מפענחים חיצוניים זה אפשרי. תוריד ffdshow tryouts

http://www.xvidvideo.ru/ffdshow-tryouts-project-x86-x64/

ותשתמש במפענח H.264 DXVA שמגיע איתו. אפשר להכריח אותו בהגדרות או להוסיף אותו דרך הגדרות הנגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים