פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אני מעוניין באינפורמציה על הדגמים בשטח ובהתפתחות שעתידה להגיע אישית רק מעוניין במחשבים שעושים שימוש ב NVIDIA ION ולא באלו שמגיעים עם המובנה של אינטל רוצה גם להבין את כל הדגמים של ה ATOM שמסתובבים בשטח וההבדלים ביינהם בנוסף מעוניין לדעת אם הולך לצאת לוח עם תמיכה ב DDR3 בעתידוהתפתחויות של האטום עצמו בדגמים חדשים יותר השימוש העיקרי האישי שהייתי רוצה לעשות הוא מחשב קטן לסלון שיתחבר עם HDMI ל FULL HD וגם אפשר לקנות סט של מקלדת קטנה ואלגנטית אלחוטית ועכבר ולעבוד באינטרנט ובדסקטופ ברזולוציה 1920X1200 כזה דבר דווקא שווה השקעה גלישה באינטרנט בנוחות של הסלון משחקי קאזואל של פלאש על מסך גדול סרטים ב HD ומוזיקה תוכנות מסרים אימייל וכוכרגע המחיר עוד יקר לפי דעתי בסביבות ה 3200 מה אתם צופים לגבי ההתקדמות של הדגמים וירידת מחירים ומה כרגע נחשב הדגמים החזקים
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים מחבר מה אף אחד לא מתעניין בכל הליין הזה של האטום? ראיתי שכבר הולך לצאת בעתיד ION 2 אין לי לינק לאינפורמציה כרגע בנוסף אני רואה שכתוב בהרבה מקומות שיש דגמים עם סלוט אחד של DDR3 אבל כל מה שאני רואה בשטח זה דגמים של DDR2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.