עבור לתוכן

אהלן, הולך לקנות קונסולה בפעם הראשונה.

Featured Replies

פורסם

החלטתי ללכת על ה-PS3.

מספר שאלות.

מהיכן אתם ממליצים לי לרכוש קונסולה פה בארץ?

אתם חושבים שלקנות פיאס3 משומש מאדם אמין שיש לו אותה רק חצי שנה שווה את "הסיכון"?

הסתכלתי בטבלת ההשוואות שיש פה בסטיקי, וראיתי שביטלו את התקשורת האלחוטית בגירסאות האחרונות של הPS3, השאלה שלי היא למה?

אני אוהב משחקי רשת כמו army of two, gears of war ודומיהם, אולי פיפא פה ושם. מנסיונכם, אפשרי לשחק עם שחקנים מחול עם חיבור של 2.5 מגה דרך בזק בינלאומי בפינגים סבירים?

אייך אני יכול לשמור על המכשיר בכדי שישאר תקין לאורך זמן.(שמעתי על תקלה בפיאס3 שעולה 600 700 לתקן, והיא מגיעה פתאום או עקב שימוש רב, בערך.)

ומהיכן אתם ממליצים לי לקנות משחקים?

בתודה רבה מראש, ובברכת כל טוב לכם.

פורסם

א. מהיכן לרכוש - חדש? המקום הזול ביותר עם אחריות של ישפאר (ותבדוק את האחריות ב4 עיניים)

ב. יד שניה? רק SLIM ותלוי בהפרש במחיר - אם חדש עולה כ2000 - לא הייתי קונה אלא אם זה היה עולה לפחות 500-600 ש"ח פחות. שמן - כבר לא הייתי קונה.

ג. יש תקשורת אלחוטית , לא ביטלו אותה ולא נעליים

ד. חיבור 2.5 של בזק בינלאומי - מצוין.

ה. עינית - אין לך דרך , ההתקנות תלויות במשחק. בכ"א - הבעיה הזו נדירה מאוד וקרתה בעיקר בדגמים הראשונים.

ו. מאיפה לקנות משחקים? בארץ או בחול?

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות ידידי, ברשותך אשאל עוד כמה.

בקשר לתקשורת האלחוטית אתה צודק, בדקתי טבלה אחרת, ובאמת ראיתי שזה שונה ממה שראיתי בטבלה ההיא.

ראיתי שיש הבדלים בין גירסאות של המכשירים, מה המכשיר "האיכותי" ואייך אפשר לזהות מה הדגם האחרון והמעודכן ביותר?

(מבחינת אי אילו תמיכות, ופחות בעיות של קריאת משחקים מאיזורים שונים.)

אין לי בעיה לקנות מחו'ל, השאלה תוך כמה זמן זה מגיע.

זהו.

אלא אם כן יש משהו נוסף שאתה חושב שמוטב שאדע, מאחר ואין לי ניסיון בעולם הקונסולות.

בתודה מראש.

פורסם

כרגע יש רק מכשיר אחד שמשתלם לקנות - SLIM , הוא דק וקטן ובא או עם 120 גיגה או עם 250.

אין ימינה שמאלה - הם נראים שונה לגמרי.

מבחינת איזור - אין נעילה איזורית של משחקים - ככה שמהבחינה הזו אין שום משמעות.

לגבי קניה מחול - היא משתלמת רק אם אתה טס וחוזר עם מכשיר - להזמין מחול - לא משתלם בגלל משלוח ומכס.

(באופן עקרוני - קניה מחול משפיעה רק על איזור הסרטים - ככה שאם אתה רוצה לראות סרטים מהארץ - תיהיה לך בעיה , כל השאר עובד בדיוק אותו הדבר בכל העולם)

ליביו

פורסם

לגבי המשחקים אחרי שבוע שאני מברר על זה לא משתלם בכלל להביא במשלוח מחו"ל רק אם אתה טס וחוזר עם המשחקים זה משתלם.

בארץ לפי מה שראיתי המקומות הכי זולים הם :

http://www.pcgames.co.il/ - שלפי האתר שלהם חברים להם מלא משחקים במלאי

ו :

http://www.genesisgames.co.il/emall/shopHome.asp?sc=1933

עוד לא יצא לי לקנות מאף אחד מהם אבל מבחינת מחירים הם סבבה.

ליביו, כתבת "תבדוק את האחריות ב4 עיניים", למה בדיוק אתה מתכוון?

אני קופץ היום לקנות PS3 כנראה ב Enjoystick (הכי קרוב לבית)

ויש להם 2 דגמים, אחד NTSC ב 1800 ש"ח עם אחריות שנה שלהם ואחד PAL ב 2050 ש"ח עם אחריות שנה של ישפאר

מה אני צריך לבדוק שלא חסר באחריות של אנג'ויסטיק? מה ההבדל ששווה לשלם בשבילו עוד 250 ש"ח?

צביקה

פורסם

אנג'ויסטיק ממה שהתרשמתי נחמדים מאוד.

לגבי הלבדוק ב4 עיניים זה תפתח את האריזה, תראה שיש בפנים את התעודת אחריות של ישפאר ותחתים את התעודת אחריות שבפנים במקום.

אני לא הייתי קונה עם אחריות מקומית.

במיוחד שדגם NTSC לא ינגן סרטים ישראלים / אירופאים בDVD.

לגבי הזמנת משחקים מחול - אם לא תופסים במכס - זה משתלם (נגיד אם מזמינים אחד אחד והמכס מחליק לך עליהם).

אם תופסים - זה כבר לא משתלם כ"כ.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים