פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר תודה רבה על התגובה אחייש לי בעיה חדשה ויותר חמורה ומוזרהפתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר http://www.siz.co.il/my.php?i=aynzn5tgemd0.jpg אבל לא רואים כל כך טוב אבל אם מתרכזים תראה ריבוע כזה של המשחה זה ממש חלש אבל מזה יכול להיות אני לא מבין
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מה הדגם של המעבד? כמו כן חייבים תמונה חדה יותר כדי להבין מה אתה רואה על המעבד
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים בדקת אותו? אם הכל תקין עזוב שטויות ודמיונות ותהנה, אם לא לך לממש אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.