פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים נסעתי במונית עכשיו בירושליםעליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגיןהוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבוריתפשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרותקיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקלאיך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקלמהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונההנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1לא ברור לי איך כל הקטע הראשון של הנסיעה שלא היה פקוק המונה זז מ 11 ל 29ואז החלק הפקוק של הנסיעה המונה זז מ 29 ל 42הנהג התחיל להגיד לי שבקטע הראשון בבגין לא היה פקוק אבל הוא נסע מהר אז המונה עלה הרבהאמרתי לו תעשה לי טובה ולא נכנסתי איתו לדיונים על זהלפי הרגשתי בקטע בבגין שהוא ראה שפקוק בהמשך הוא איכשהו הקפיץ על המונה בלחיצה והעלה את המחיר בזמן שהסתכלתי מהחלוןולפי השאלה הראשונה שנכנסתי למונית באיזה דרך לסוע והתשובה השגויה שלי הוא הרשה לעצמו ללכת על הקפצה של המונההאם קיים כזה דבר שאפשר להעלות מחיר בלחיצהפעם נדמה לי ראיתי כזה דבר בטלויזיה איך נהגים מקפיצים מחיר ב 10 שקל שהנוסע לא שם לבמה הניתוח שלכםהוא גם אמר לי שאני יכול לקחת את הקבלה וללכת לברר או משהואבל בסוף הוא לא נתן לי את הקבלה בכלל נזכרתי בזה רק עכשיו
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים האפשרות היחידה שאני מכיר היא לסמן נוסע רביעי ברכב שזה אוטומטית מעלה את התעריף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.