פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר.ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר אתה בטוח לגבי הפרוטוקול?כי אני יודע שב WIN 98 הייתי מחובר עם פרוטוקול NetBios. וב XP הייתי מחובר פעם דרך TCP/IP.פשוט בטוח שיש לי איזה הגדרה של שיתוף או משהו כזה שאני צריך לשנות ואני פשוט לא יודע איפה זהאבל תודה בכל מקרה :s05:
פורסם 2002 במרץ 123 שנים כדי לשתף קבצים, אתה צריך להוסיף פרוטוקול IPX/SPXשטויות במיץ!.תתקין שירות שיתוף קבצים ומדפסות תכנס להגדרות שלו, ותסמן שיתוף קבצים.כמובן את צריך להתקין קליינט למיקרוסופט, ופרוטוקול TCP /IP.נ.ב כולם אמורים בד"כ להיות אינטגרלים במערתכ הפעלה. אלא אם כן מישהו מהם הוסר.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר וואלה זה עובד. הסרתי את כל ה Clients וה Protocols ואז התקנתי אותם מחדש כלל את ה IPX ועכשיו זה עובד אז ממש תודה גבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.