פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אז ככהאני מתמיין לאר"מ בגאמאעברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגיהבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים"מי מביניהם צודק?אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהםאני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסףמי יודע?
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים כי אנחנו יודעים לפרטים את הדרישות ואת המיקום שלך בתוכם...אז אנחנו יכולים לענות על זה...?
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר כי אנחנו יודעים לפרטים את הדרישות ואת המיקום שלך בתוכם...אז אנחנו יכולים לענות על זה...?לא , כי אולי מישהו כבר עבר את השלבים הללו שיודע
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים כן אתה כבר די בסוף.התמיינתי לפני שנתיים לאר"מ, ולממ"ס. בסוף נפלתי בראיון שני בארמ ולממס עברתי. אבל בסוף הלכתי לכיוון אחר אז תיקח את דברי בערבון
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר כן אתה כבר די בסוף.התמיינתי לפני שנתיים לאר"מ, ולממ"ס. בסוף נפלתי בראיון שני בארמ ולממס עברתי. אבל בסוף הלכתי לכיוון אחר אז תיקח את דברי בערבוןמזתאומרת לממס עברתהם כבר זימנו אותך לקד"ץ?אם כן, מה השלבים שעברת
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים גל,ספר על עצמך, מה עשית ומה הידע המדוייק שלך בתחום המחשבים ?איזה מגמות אתה לומד שהגעת למיונים ואותרת מראש.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר יש לי המון ידע , במיוחד אסמבלי, מערכות הפעלה, c/c++ ורשתות, יש גם אבטחת מידע פה ושםהם אתרו אותי דרך מגמת מדמ"ח/פיסיקהאפשר להמשיך בפרטיאז רגע שוקו, יחידת האיתור מתעקשות שאני הולך לעבור עוד יום מבחנים לאר"מאני מזכיר, אחרי שעברתי את היום בבית השריון-> ראיון סינון התחלתי-> ראיון ארוך ויותר עמוקעכשיו גם געש, עברתי את הראיון של ה10 דקות של געש, מה עוד מצפה לי?תודה לכל מי שיוכל לעזור לי
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים רק שתהיה בעניינים, לי נאמר בראיון (למסלול כלשהו, לא אר"מ) באופן מפורש וברור שבמסלול לא חותמים קבע, ולאחר מכן ביקשו ממני לחתום קבע של שנה בכל זאת. אחרי הגיוס גיליתי שמחזורים קודמים של המסלול אכן לא חתמו קבע ורק מהמחזור שלי נדרש.אז כל מה שאומרים לך, תקח בערבון מוגבל. שיהיה בהצלחה!
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר רק שתהיה בעניינים, לי נאמר בראיון (למסלול כלשהו, לא אר"מ) באופן מפורש וברור שבמסלול לא חותמים קבע, ולאחר מכן ביקשו ממני לחתום קבע של שנה בכל זאת. אחרי הגיוס גיליתי שמחזורים קודמים של המסלול אכן לא חתמו קבע ורק מהמחזור שלי נדרש.אז כל מה שאומרים לך, תקח בערבון מוגבל. שיהיה בהצלחה! אני מבין שאתה נמצא באחת היחידת לאחר הקורס כבראם תוכל בבקש לפרט לי לגבי השלבם שעברת אני מאוד אודה לךותודה!
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים המיונים משתנים משנה לשנה.אני יכול להגיד ששנה שעברה בוודאות לאר"מ היה עוד שלב.לגבי געש גם , יש לך עוד ראיונות.אני לא מבין מה כל כך בוער לדעת מה יהיה בהמשך ? אם יחידת האיתור אומרת היא יודעת.פשוט תזרום עם האיתור , חבל לעלות ספקולציות מה יהיה מה לא יהיה.בהצלחה.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר המיונים משתנים משנה לשנה.אני יכול להגיד ששנה שעברה בוודאות לאר"מ היה עוד שלב.לגבי געש גם , יש לך עוד ראיונות.אני לא מבין מה כל כך בוער לדעת מה יהיה בהמשך ? אם יחידת האיתור אומרת היא יודעת.פשוט תזרום עם האיתור , חבל לעלות ספקולציות מה יהיה מה לא יהיה.בהצלחה.מה שנכון נכוןאני כנראה אובססיבי מדיי לגבי המוכנות לראיונותולגבי אלכס טורובסקי, אני לא יכול להשיב לך בהודעה פרטית, המערכת לא מאפשרת לי, אולי בגלל שאני משתמש חדש?
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים כן, אתה צריך לתת 5 תגובות ואז תיפתח לך גישה להודעה פרטית. הרי יש לך התראה על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.