פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביטויש לי שני אינטרהט אקספלורראחד רגיל ואחד של 64 ביטוגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטוניםואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bitאני בטוח שיש לזה פיתרוןחייב להיות לזה פיתרוןאולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטוניםבבקשה תעזרו ליאני חייב לנסות לפתור את זהבטוח שיש פיתרון צדדי לזה
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים חחח, כמה מביך לMS...explorer תומך רק אם מתקינים עליו את ה FRAME של כרום...
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר מה זה הקישור שהבאת ליאשמח למדריך בעיברית[br]פורסם בתאריך: 14.02.2010 בשעה 23:34:50לא הבנתיאני צריך להתקין את הדפדפן של גוגלאם כן אייך זה אמור לעזור לי לראות סרטונים באינטרנט אקספלורר של 64 ביטאשמח אם תסביר ליאו שזה לא קשור
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים עדיין לא נתת סיבה למה אתה צריך להשתמש בדפדפן 64 ביט שלא עובד... במקום להשתמש ב 32 עד שתהיה תמיכה בו בפלאש. אתה מוזמן לרדוף אחרי הזנב שלך עם התקנת FRAME של כרום כדי להריץ בטא של HTML5. א. זה לא פותר את העובדה שאין לך פלאש ב. אתה לא חייב לגרור אותי לשטות הזו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.