פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים תיכנס למאפיינים שלו כמו שמתואר בתמונה.ואז ב-Layout אתה יכול לשחק עם הגודל של התמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים תעשה קיצור דרך ל CMD ושמה במאפיניםלגדיר מקסימום גודל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר תעשה קיצור דרך ל CMD ושמה במאפיניםלגדיר מקסימום גודל.זה פשוט פותח לי אותו בצורה יותר גדולה ולא מסך מלא.תיכנס למאפיינים שלו כמו שמתואר בתמונה.ואז ב-Layout אתה יכול לשחק עם הגודל של התמונה.זה לא משנה את זה למסך מלא.אני פשוט יכול להגדיל עד קצה המסך של אבל עדיין יראו את החלון.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אני אישית צריך מסך מלא כי אני עובד עם borland c הישן וזה יותר נוח לי כשזה במסך מלא...בכל מקרה כשאני עושה את מה שאמר IVAN זה עוזר אבל ברגע שאני מפעיל את הבורלנד זה נהיה יותר קטן חזרה.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אז לפתוח ה CMD הרגיל. שמה לבחור PROPERTIES ואזב LAYOUT לגדיר איזה גודל אתה רוצה שיפתח תמיד.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר אפשר לדעת למה אתה צריך מסך מלא?כי כשאני משתמש ב-Microsoft Visual C++ 2008 Express Editionאז מסך ה-Debugging הוא לא מסך מלא.וזה אותו מסך כמו cmd.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר אז לפתוח ה CMD הרגיל. שמה לבחור PROPERTIES ואז ב LAYOUT לגדיר איזה גודל אתה רוצה שיפתח תמיד. כשאני מגיע למאפיינים אז מופיע לי כך:
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים פותחים CMD ואז קליק על ריבוע שחור קטן בפינה שלמעלה ..........[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר אם אתה מתכוון לכאן אז הגדרה שם רק מסדרת לי את זה שיהיה על כל המסך אבל עדיין לא מסך מלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.