עבור לתוכן

מחפש חנות אמינה וזולה למשחקי PS3 בחו"ל

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות איזה 5-7 משחקי PS3 (לפחות) ובגלל שזה כמות דיי רצינית והמחירים בחו"ל הרבה יותר זולים אני מעדיף לעשות משלוח.

לצערי עדיין לא מצאתי ב ebay ספק אחד שמוכר את כל המשחקים שאני רוצה ולכן אני מחפש חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ.

מישהו מכיר חנות טובה זולה ואמינה כזאת?

ועוד שאלה, מישהו יודע אם יש הגבלות במכס על משחקים לקונסולות? נגיד אם אני מזמין 10 משחקים ב 300$ (מן הסתם לשימוש עצמי, 10 משחקים שונים ולא 10 עותקים של אותו משחק) יכולים לעשות לי בעיות על זה?

תודה,

פורסם

אם היית מחפש (נגיד , כמובן שחבל לחפש) היית רואה שדיברו על כמה וכמה חנויות טובות כמו PA , VGP ועוד כמה.

לגבי המשחקים - כל עוד אתה תשלם מכס (ובסכום כזה - כמו גדול תשלם מכס) לא נראה לי שאלו ממש הכמויות הבעיתיות.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה,

לגבי החיפוש אני חייב להעיר, כל תגובה חמישית מכילה משהו בסגנון של "אם היית מחפש אז...", אז כן חיפשתי ואתה יודע מה אני אפילו יחסית טוב בלחפש דברים כאלה אבל החיפוש באתר הזה כל כך בעייתי שברגע שאני מחפש משהו קצת יותר מסובך זה הופך לכמעט בלתי אפשרי למצוא אותו (תנסה לחפש משהו עם תוים יחודיים כמו המילה חו"ל ותגיד לי מה מצאת ויש עוד מלא דוגמאות של מילים פשוטות שהוא לא מצליח למצוא). סתם נקודה למחשבה אבל אולי זה הזמן לשנות את החיפוש באתר.

לגבי המכס - אני יודע שמעל 50$ (וזה כולל את המשלוח) אני מחוייב במכס השאלה שלי היא כמה אני אמור לשלם, רק מע"מ או שגם מכס (15% או 27%) ראיתי אנשים שאומרים ככה ואנשים שאומרים ככה ומעניין אותי אם יש מישהו שיודע בוודאות (אם זה 27% יש מצב שזה כבר לא ישתלם לי)

פורסם

15 אחוז זה רק מע"מ, סה"כ במכס זה יצא 27-31% אם מעקבים את זה (כולל המחיר של המשלוח, לא רק המשחקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים