עבור לתוכן

צריך המלצה לנעלי ריצה

Featured Replies

פורסם

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב

בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים

שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו

חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם

השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות

תודה רבה

פורסם

על איזה משטח אתה רץ אספלט או הליכון בחדר כושר או חולות וכו'.

זה מאוד משתנה בכל מקרה אם זה ריצת כביש היתי ממליץ לך על סקוני הוריקן 11 [יש לי אישית את הגירסה 10].\

לא צריך להשתגע בנעלים כי לכל נעל יש תקופה מאוד קצרה שאתה יכול לשים אותה [בהנחה שאתה עושה מספר קילומטרים בשבוע תוך 7 חודשים אם אני זוכר נכון אתה אמור להחליף נעל].אז אין טעם להשקיע בנעל כל כך הרבה שלא תשרת אותך יותר משנה .

פורסם

ההמלצה שאתה צריך לקבל היא לא על דגם נעליים אלה על חנות נעליים.

תבקר בחנויות נעליים מקצועניות שיכולות להמליץ לך על דגם של נעל בהתאם למבנה כף הרגל שלך והצורה שאתה דורך על הרגל ולא לפי הצבע של הנעל.

כל חנות כזאת תכלול גם הליכון שתוכל לקחת אותה לנסיעת מבחן ומצלמת וידאו שתראה לך בדיוק איך אתה הולך.

אני מכיר חנות אחת כזאת (axis) באזור קניון איילון ואני חושב שיש עוד אחת שנפתחה (של brooks) על יד רמת החייל.

פורסם

הייתי בAXIS, בחנתי מלא דגמים, בסוף קניתי נעלי NEW BALANCE ב450 שקל שעד היום לא נישחקו ולא מצאתי להן חלופה בנוחיות. זה עיניין של טעם עדין ::)

פורסם

על איזה משטח אתה רץ אספלט או הליכון בחדר כושר או חולות וכו'.

זה מאוד משתנה בכל מקרה אם זה ריצת כביש היתי ממליץ לך על סקוני הוריקן 11 [יש לי אישית את הגירסה 10].\

לא צריך להשתגע בנעלים כי לכל נעל יש תקופה מאוד קצרה שאתה יכול לשים אותה [בהנחה שאתה עושה מספר קילומטרים בשבוע תוך 7 חודשים אם אני זוכר נכון אתה אמור להחליף נעל].אז אין טעם להשקיע בנעל כל כך הרבה שלא תשרת אותך יותר משנה .

גם לי שי את ההוריקן 10,אבל הן מותאמות לרגליים עם קריסה פנימה ולא לאנשים עם פלטפוס,להתאמה הכי טובה אני ממליץ לך ללכת לחנות מקצועית שם יעשו לך בדיקה ממוחשבת של כף הרגל ויתאימו לך נעליים בשבילך בידיוק,זה מה שאני עשיתי אחרי שסבלתי הרבה זמן מכאבי גב,התאימו לי בחנות את הנעליים ולא יכולתי להיות מרוצה יותר

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש מקום מומלץ באיזור ראשון לציון?

פורסם

היכן AXIS ממוקמים

פורסם
  • מחבר

לא טוב לי מרחקים כאלה, אין משהו בראשון לציון למשל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים