עבור לתוכן

צריך יעוץ צו ראשון

Featured Replies

פורסם

אני מתנצל על הסגנון, אבל אנשים כמוך מרתיחים אותי...

איפה אתה חושב שאתה חי בדיוק, בשוויץ ? מוקף דובוני אכפת לי וחיילים שלנו נותנים להם כדורים בראש כי משעמם להם ?

או ההתנערות הזאת "שמישהו שרוצה קרבי ילך לזה"... מי ילך אם לא אתה ??

ומה יקרה אם אף אחד לא ירצה ? נעשה הגרלה ? (אבל אתה לא תשתתף, כי אתה נגד הרג. כל האחרים מתים להרוג)

אני לא מזלזל בתרומתם של תומכי הלחימה והג'ובניקים. כבודם במקומו מונח, במערכת לוגיסטית כזו ענפה, כל בורג קטן במערכת חשוב.

מה שמעצבן אותי זה מנטליות האני לא רוצה.

לך תעשה מה שאומרים לך לעשות. ייקחו אותך להיות מתכנת, תהיה מתכנת. יגידו לך לגרז טנק תגרז טנק. כי אם לא תעשה את זה אין לך פה מדינה.

• תגובות 41
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז בהתחלה היה לנו אימות נתונים לא משהו רציני,ציינתי שההורים לא עובדים וכל זה ומבחינה כלכלית תהיה לי בעיה להיות מחוייב לצבא 100 אחוז(שכנראה תבוא עזרה מבחינה כלכלית),בנוסף לזה היו גם כל מיני משחקי מילים שצריך לרשום על דף(בזה דווקא הצלחתי ללא קושי).

אחרי זה היו בדיקות שתן ובדיקות רפואיות את זה נשים בצד,אחרי זה מבחן על מחשב,בס'הכ לא שהברקתי בו,כנראה שבשאלות של המתמתיקה יצאתי ממש גרוע.

בשלב האחרון הייתה לי שיחה 1 על 1(עם איזה איבנוטיה)עם חיילת,שאלה אותי שאלות כמו שרשמו לי בהתחלה פה,אם אני מהנגררים או מאלה שיוזמים,אם קרה משהו לא פייר בבית ספר,אם רבתי עם המורים,דברים כאלה ברמת העיקרון.

ששאלו אותי מה אני עושה בשיעורים ''משעממים'' נגיד,עניתי בזה שאני ''מנמנם'' ומתי שיש צורך בלרשום דברים אני עושה את המוטל.(גם נתנו לי עצה חכמה פה,שאלה אותי אם אני לא ישובץ לאן שאני רוצה מה אעשה?,עניתי בזה שאני יעשה את המקסימום גם אם ישבצו אותי לקרבי אבל אנסה לערער עד כמה שזה יהיה חוקי).

לפי מה שאתה אומר, נשמע שהקב"א שלך לא תיהיה מתאימה על מנת להתגייס לחיילות התכנות וכו'

נשמע לך הגיוני לענות שאתה מנמנם בשיעור? גם אם זה נכון, עדיף לומר שאם אני גם ככה בשיעור, אז אין סיבה לא להקשיב גם אם זה ממש שמעמם...בסוף אני אצטרך להשלים את זה...אחרת משתמע מזה שאם משהו לא מעניין אותך אתה זורק זין.

במבחנים במחשב, ענית על כל השאלות?

בכל אופן, זה די פשוט לבדוק את הקב"א והדפר...כולם יודעים את זה...אז תבדוק.

רק שתדע, מיקום מגורך משפיע על הקב"א כנל לגבי המצב הכלכלי ועיסוק ההורים.

ערן.

פורסם

לפי התשובות שלו למאבחנת ולמבחנים אני מהמר על קב"א 50-52.

היא בטח רשמה

- ת"ש נמוך

- מוטיבציה לשירות - נמוכה

- מבחנים - דפ"ר בערך ייצא לך 60 לדעתי.

בקיצור אל תצפה להרבה אבל כמו שאתה בבי"הס ככה תהיה גם בצבא. תנמנם פה ושם :)

נ.ב - עוד אחד, מה יש לך עם הקרבי? תרד ממנו, מרתיח אותך, לא נעים? זה פורום מחשבים, לא צבא ובטחון של FRESH. לא תמצא פה הרבה מטורפי הדק.

פורסם

לפי התשובות שלו למאבחנת ולמבחנים אני מהמר על קב"א 50-52.

בקיצור אל תצפה להרבה אבל כמו שאתה בבי"הס ככה תהיה גם בצבא. תנמנם פה ושם :)

נ.ב - עוד אחד, מה יש לך עם הקרבי? תרד ממנו, מרתיח אותך, לא נעים? זה פורום מחשבים, לא צבא ובטחון של FRESH. לא תמצא פה הרבה מטורפי הדק.

+1

אם הקבא שלך פחות מ52, אין לך סיכוי לא להיות קרבי...

אלא אם כן,תוריד פרופיל או שתלך לקבן וכדומה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה,אני כבר אברר מה הקב'א שלי.

המשך יום נעים.

פורסם

רק שתדע, מיקום מגורך משפיע על הקב"א כנל לגבי המצב הכלכלי ועיסוק ההורים.

ערן.

צדקת בהכל עד שראיתי את השורה הזו. אנשים נוטים לחשוב שזה נכון אז בבקשה מספיק עם ההנפצות.

המצב האקונומי וכן הסוציאלי אינו משפיע כלל על הקב"א! חד משמעית!

פורסם

צדקת בהכל עד שראיתי את השורה הזו. אנשים נוטים לחשוב שזה נכון אז בבקשה מספיק עם ההנפצות.

המצב האקונומי וכן הסוציאלי אינו משפיע כלל על הקב"א! חד משמעית!

בתיאוריה מקום המגורים אינו אמור להשפיע על קבוצת האיכות, כי זאת תיהיה אפליה פסולה.

אך לדעתי, כאשר אדם בא ואומר שהמצב הכלכלי מצויין ושהוא גר במקום טוב, וההורים שלו עובדים בהייטק, זה נשמע אחרת...

ואין מה לעשות, אנשים אינם רובוטים ומושפעים גם ממניעים אשר אינם רלוונטים לקביעת הקב"א.

אבל אם אתה יודע שזה לא משפיע חד משמעים ב100% אז אני איתך, למרות שקצת קשה לי לאמין.

ערן.

פורסם

המצב הסוציו-אקונומי הוא לא חלק מציון הקב"א. חתום ;)

פורסם

+1

אם הקבא שלך פחות מ52, אין לך סיכוי לא להיות קרבי...

אלא אם כן,תוריד פרופיל או שתלך לקבן וכדומה.

לא נכון. אם אכן יש לו בעיות ת"ש והוא יקבל גם הקלת"ש הוא אוטומטית לא יכול להיות קרבי.

פורסם

מה לא נכון במה שרשמתי? אני מניח שאתה מבין את המושג ו"כדומה", במושג זה כוונתי הייתה למקרים מיוחדים...

אני לא יודע מה מצבו הכלכלי...מטצער לא ביררתי.

ערן.

פורסם

גם אני לא - אך לא הייתי מעלה את הנושא אם הוא לא היה מציין זאת בגלוי ובברור בעצמו.

אז בהתחלה היה לנו אימות נתונים לא משהו רציני,ציינתי שההורים לא עובדים וכל זה ומבחינה כלכלית תהיה לי בעיה להיות מחוייב לצבא 100 אחוז(שכנראה תבוא עזרה מבחינה כלכלית)...
פורסם

בקצרה אמרת את כל מה שאני אמרתי (פחות או יותר) ומצאתי את עצמי עם קב"א 49 מחסנאי בנ"מ. למעט תחושת הבזבוז הנוראית היה בסדר גמור. לפחות קיבלתי פטור ממילואים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים