עבור לתוכן

אישפוז פסיכיאטרי

Featured Replies

פורסם

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

פורסם

אני מאמין שזה תלוי במקום העבודה.

עוד לא יצא לי איית לראות מקומות שבהם בודקים דברים מהסוג הזה אולי למעט ארגונים שקשורים לממשלה/משרד הבטחון.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לאשפוז פסיכיאטרי, ולא לאשפוז מפסיכאטרי, שזהו דבר שאינני יודע מה הוא

עד כמה שאני יודע חוקי החסיון הרפואי שוללים מרוב הארגונים והחברות את הזכות לדרוש ממך להצהיר או לגלות על מצבך הרפואי בעבר או בהווה, אלא אם כן זה רלוונטי באופן ישיר לעבודה (לדוגמא, מערכת הבטחון, מערכת הבריאות, או דברים דומים.

פורסם

כמובן שאלו דברים שדורשים ממך מראש ואתה חותם על הצהרה של וויתור על פרטיות.

כנראה שהדוגמא הכי טובה לכך זה קבלת סיווג בטחוני בצבא.

פורסם

פסיכים עובדים בכל מקום, ניתן למצוא אותם גם במקומות בהם לא מקבלים פסיכים לעבודה.

פורסם

אם המטפל שלך המליץ על אשפוז פסיכיאטרי, קודם כל תשמע לעצתו, פסיכיאטרים לא ממליצים סתם כי בא להם.

הגישה לדעתי צריכה להיות "עכשיו עושים מה שצריך ע"מ להיות בריא, עם התוצאות, אם יהיו, נתמודד אח"כ".

פורסם
:goodposting:
פורסם

אם המטפל שלך המליץ על אשפוז פסיכיאטרי, קודם כל תשמע לעצתו, פסיכיאטרים לא ממליצים סתם כי בא להם.

הגישה לדעתי צריכה להיות "עכשיו עושים מה שצריך ע"מ להיות בריא, עם התוצאות, אם יהיו, נתמודד אח"כ".

אני לא חושב שקיים בארץ מוסד פסיכיאטרי נורמלי להתאשפז בו. כל מי שנכנס למקומות האלו מדרדר עוד ועוד (ולא באשמתו)

פורסם

באישפוז פסיכיאטרי יש כמה רמות, לא ישר דוחפים אותך למחלקה הסגורה.

ובתי החולים הפסיכיטרים הם לא כ"כ נוראים כמו שמצטייר בתקשורת, ובנאדם שמתאשפז מרצונו מתוך הבנה שזו הדרך הנכונה מבחינתו לחזור לחיים, הוא יעשה עבודה, ולא משנה בכלל אם השירותים נמצאים בכל חדר או בקצה המסדרון ומשותפים לכל המחלקה.

פורסם

אני לא חושב שקיים בארץ מוסד פסיכיאטרי נורמלי להתאשפז בו. כל מי שנכנס למקומות האלו מדרדר עוד ועוד (ולא באשמתו)

לא כל אשפוז פסיכיאטרי הוא אשפוז כפוי שבו קושרים אותך למיטה במחלקה סגורה, ניתן להגיע לבית חולים פסיכיאטרי לצורך אשפוז יום, כלומר, מגיעים כל יום והולכים בערב:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%AA_%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99 (ראו "סוגי אשפוז")

פורסם

לא נראה לי שלאגיאר יהיה צורך למצוא עבודה לכשישתחרר.

אבל תודה שאכפת לך.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שלאגיאר יהיה צורך למצוא עבודה לכשישתחרר.

אבל תודה שאכפת לך.

לא הבנתי את ההודעה שלך

פורסם

אז אל תבין.

ותלמד לומר תודה לאנשים שעוזרים לך ועונים לך על השאלות, לא יזיק.

פורסם

בחלק מהתפקידים מקבלים ביטוח רפואי - כצורך של התפקיד או כהטבה

לכן כדי לקבל את הביטוח יש צורך לחשוף את התיק הרפואי, מה שאני לא יודע זה האם מצב נפשי נחשב בזה

המטפל שלך המליץ על אשפוז פסיכיאטרי, קודם כל תשמע לעצתו, פסיכיאטרים לא ממליצים סתם כי בא להם.

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים