עבור לתוכן

ב-10.3 שביתת תלמידים ארצית למען גלעד שליט

Featured Replies

פורסם

תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד..

ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למען גלעד שליט? או למענך?

איך בדיוק ב3 הפעמים הקודמות זה בדיוק תרם ועזר לשחרור גלעד? ::)

פרופוגנדה בשקל.

פורסם

איזה חצופים אני לא מאמין..

פורסם
  • מחבר

למען גלעד שליט? או למענך?

איך בדיוק ב3 הפעמים הקודמות זה בדיוק תרם ועזר לשחרור גלעד? ::)

פרופוגנדה בשקל.

למעני? אני יכול להבריז לבד אם אני רוצה.

ברגע שראש הממשלה יראה מאות אלפי תלמידים שנשארו בבית למען גלעד, מאות אלפי תלמידים שבעוד שנה/שנתיים/שלוש יהיו חיילים - הוא לא יוכל להישאר אדיש.

ועדיין לא הייתה שביתה כזו

פורסם

למה נראה לך שהוא אדיש עכשיו?

אל תנסה לנצל נושא כאוב כ"כ רק כדי להרוויח איזה יום חופש במסווה של ערכיות...

פורסם

חחחח... יש ילדים שפשוט חיים בסרט... אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת מאמין שזה יזיז בכלל למישהו?

פורסם

נועם שליט צריך להתחיל לעבוד בתור איש שיווק בחברות המוכרות לילדים, פשוט לא יאומן איך הוא הצליח לגרום לנוער לאבד את יכלת הראייה הכללית על המצב, וללכת בצורה עיוורת אחרי הקמפיין שלהם.

כמובן שאי אפשר להאשים אף אחד, אבל זה ברור שמנצלים פה את הנוער בצורה בוטה.

פורסם

אתם חיים בסרט (ואני אומר את זה בתור תלמיד).

פורסם

אתה בעצם "לוחץ" על ראש הממשלה שישחרר את גלעד שליט תמורת מאות מחבלים, מתוכם מחבלים עם דם על הידיים, שיש סיכוי גבוה מאוד שיהרגו אחרי זה אזרחים חפים מפשע?

אני בטוח שזה לא יזיז לאף אחד, ואני בוודאי לא ישבות(תלמיד כיתה י'), ואני מתנגד בכל תוקף שישחררו את גלעד שליט עם כל הצער שבדבר, תמורת כזאת כמות של מחבלים.

שבוע טוב, אריאל

פורסם

תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד..

ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/

למה שלא תספר לנו מי בדיוק מממן את זה?

פורסם

הורג אותי איך כל-כך הרבה מהנוער בארצינו חיים בסרט ו"בוכים" על גלעד שנשאר כלוא בידי אויבינו לאורך זמן רק בגלל הפרסום והקמפיין שנוצרו בשמו, ולא מרבים בכלל להזכיר את כל מאות החיילים שמאבדים את חייהם מדי שנה בקרב, ועוד ילדי כאפות שמפחדים להבריז ורוצים לארגן לעצמם "יום שביתה" שלא יזיז לאף אחד ולא מהווה שום קשר מהותי לעניין רק כדי לא ללכת לבית הספר בלי לקבל על הראש ממאמאל'ה... :kopfpatsch:

demotivator_double-facepalm.jpg

פורסם

ב 14/3 אתר HWZone שובת למען גלעד שליט !

במשך היום החל מ-8 בבוקר עד 12 בלילה הפורום והאתר יושבתו כליל ולא ינתנו שירותים.

אולי זה יפתח לממשלה שלנו את העיניים...

פורסם

למעני? אני יכול להבריז לבד אם אני רוצה.

ברגע שראש הממשלה יראה מאות אלפי תלמידים שנשארו בבית למען גלעד, מאות אלפי תלמידים שבעוד שנה/שנתיים/שלוש יהיו חיילים - הוא לא יוכל להישאר אדיש.

ועדיין לא הייתה שביתה כזו

למה אתה חושב שאכפת לו?

אתה פוגע בעתיד שלך ולא שלו...

פורסם

אתה בעצם "לוחץ" על ראש הממשלה שישחרר את גלעד שליט תמורת מאות מחבלים, מתוכם מחבלים עם דם על הידיים, שיש סיכוי גבוה מאוד שיהרגו אחרי זה אזרחים חפים מפשע?

אני בטוח שזה לא יזיז לאף אחד, ואני בוודאי לא ישבות(תלמיד כיתה י'), ואני מתנגד בכל תוקף שישחררו את גלעד שליט עם כל הצער שבדבר, תמורת כזאת כמות של מחבלים.

שבוע טוב, אריאל

אני יכול להבין למה בכלל הם חיים?! למה לא רצחו אותם במקום לאכלס אותם בבתי כלא ולתת להם מזון ומיטה?!

פורסם

נועם שליט צריך להתחיל לעבוד בתור איש שיווק בחברות המוכרות לילדים, פשוט לא יאומן איך הוא הצליח לגרום לנוער לאבד את יכלת הראייה הכללית על המצב, וללכת בצורה עיוורת אחרי הקמפיין שלהם.

כמובן שאי אפשר להאשים אף אחד, אבל זה ברור שמנצלים פה את הנוער בצורה בוטה.

יש דברים שהשתיקה יפה להם ... ואתה בהחלט אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים