עבור לתוכן

מה אני מרוויח והאם זה שווה את הפרש המחירים ? PSP- 2000 VS 3000 5.03

Featured Replies

פורסם

שלום חברים לאחר הרבה התלבטויות בין הקונסולות והתקבעות על תקציב החלטתי שה PSP הכי יתאים לי.

מסיבות שבטח יהיו ברורות למביני עניין, אם אני לוקח PSP3000 זה יהייה בגרסא 5.03 (ומטה) בלבד. מבירור קצר שערכתי בין חנויות גיליתי שמחירה של קונסולת PSP3000 5.03 יתחיל מכ 1200 ש"ח בעוד שגרסא גבוהה יותר כמו גרסא 5.5 או 6 למשל תעלה לי פחות מ 850 ש"ח (אבל גרסא גבוהה מ 5.03 לא באה בחשבון מבחינתי).

את הPSPS2000 אפשר למצוא מסתמא במחיר זול יותר, בגרסאות שפותחות את האופצייה לעשות את מה שעושים ל PSP3000 5.03.

השאלה היא בעצם האם ה PSP3000 נותן לי גראפיקה טובה יותר במשחקים, צפייה איכותית יותר בסרטים? מה עם הפאק במסך (פסים שחורים או משהו כזה ???)

אני מחפש פשוט עצה שלכם, להשקיע יותר כסף על ה PSP3000 זה משתלם?

נ.ב

זה מתנה ו כ1000 ש"ח וקצת יותר לא יצאו מכיסי כך שיותר קל לי לשלם יותר בעבור יתרונות קלים.

מה דעתם?

תודה ושבת שלום!

פורסם

אם יש לך אפשרות לקנות 2000 חדש אז לך על ה2000

לפי מה שהבנתי הבעיה במסך לא נפתרה ובגלל זה ה2000 פשוט טוב יותר

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב לכולם.ראשית תודה על התגובה. בלי לפגוע או משהו, חס וחלילה, אני לא מסופק,לצערי, מהמידע שקיבלתי.

בעניין המסך, זה מפריע בכל דבר שאני עושה? צפייה בסרט, כל משחק שאני משחק? מה שאר היתרונות והחסרונות בין שני המכשירים?

תודה רבה.

פורסם

אולי כי חברה לא ממש מתלהבים להסביר לך:

א. דברים שכבר דנו בפורום הזה (יש כפתור חיפוש)

ב. סמנטיקות של דברים שמיועדים לפריצת המכשיר.

בכ"א - לא כל המשחקים החדשים יעבדו בכזה FIRMWARE ישן , ולא תוכל להשתמש בכלום מהשירותי רשת החדשים שיש דרך הPSN בגירסא הזו.

לגבי המכשיר - אפשר לראות בו את הפיקסלים יותר בבירור (חפש תמונות - בחיית - 2 שניות בגוגל יסבירו לך יותר ממה ש1000 מילים ו10 דעות יסבירו לך - יש תמונות) , אבל המסך מהיר משמעותית והבהירות וההפרדת צביעים עדיפה בו משמעותית - אישית - הייתי הולך על ה3000 בלי למצמץ (או אולי אפילו על הGO במקומך - אם לא היו לי משחקים על UMD כבר)

ליביו

פורסם

פה יש ביקורת ווידיאו טובה על ה3000

פה יש של גימספוט

http://www.gamespot.com/features/6196930/

אבל הדיווחים על המסך הבעיתי הופיעו בגלל גימרים ואת זה אתה יכול לחפש בגוגל

פורסם

אני כתבתי את דעתי האישית מניסיון עם כל אחד מהמכשירים (חוץ מהגו).

ליביו

פורסם
  • מחבר

אולי כי חברה לא ממש מתלהבים להסביר לך:

א. דברים שכבר דנו בפורום הזה (יש כפתור חיפוש)

ב. סמנטיקות של דברים שמיועדים לפריצת המכשיר.

בכ"א - לא כל המשחקים החדשים יעבדו בכזה FIRMWARE ישן , ולא תוכל להשתמש בכלום מהשירותי רשת החדשים שיש דרך הPSN בגירסא הזו.

לגבי המכשיר - אפשר לראות בו את הפיקסלים יותר בבירור (חפש תמונות - בחיית - 2 שניות בגוגל יסבירו לך יותר ממה ש1000 מילים ו10 דעות יסבירו לך - יש תמונות) , אבל המסך מהיר משמעותית והבהירות וההפרדת צביעים עדיפה בו משמעותית - אישית - הייתי הולך על ה3000 בלי למצמץ (או אולי אפילו על הGO במקומך - אם לא היו לי משחקים על UMD כבר)

ליביו

בוקר טוב.

א.לפני שהפנתי את השאלה ביצעתי חיפוש בפורום. המידע העולה מהחיפוש הוא בגדר "לעג לרש", גם לאור העובדה שהגדרת חלקי המשפטים בת'ארדים הקשורים בנושא כ"דיון" תהייה סופרלטיב מוגזם וגם בהתייחס לכך שמשפטים אלו מלוקטים מתקופות שונות של 8 חודשים ומעלה ללא התייחסות לקריטריונים שהעלתי בשאלותי.

ב.אני שאלתי בנושא גרסאת המכשיר פרופר ללא התייחסות מדוע גרסא זו או אחרת משנה לי.לכן אני לא רואה בעייה לענות לי בצורה הגיונית בלי לעבור על חוקי הפורום.

לגבי כל השאר, אני לא מתכנן רכישה של משחקים מקוריים כך שלא נראה לי שיהייה לי שימוש בשירותי רשת למינהם.(מלבד גלישה רגילה באתרים וסקייפ).

בחיפוש שעשיתי בפורום, אגב, מצאתי כמה טענות בעניין המסך המשופר כביכול:

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=psp+3000+screen&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

שים לב, החיפוש הכי פשוט שקיים- psp 3000 screen

כל העמוד הראשון (והשני, ואולי גם השלישי אבל שם כבר לא בדקתי....) מלאים בקישורים לכתבות ופורומים על בעיית ה interlacing הנוראית של המסך של ה 3000.

המסך לא "יותר צבעוני" (אלא אם אתה מאמין בצורה עיוורת לתמונות פרסום), אבל אכן הרבה יותר בהיר.

אז יופי- המסך הרבה יותר טוב אם אתה מתכנן לבהות בתמונות סטילס על ה PSP, אבל אם אתה מתכנן לשחק משחקים לראות סרטים? (או לצורך העניין- כל דבר שזז והוא לא סטטי...) אתה תתבאס.

המסך משנה לי בגלל משחקים וסרטים ולא תמונות סטילס.השיפור שלו עדיין מהווה פיתרון בשבילי?

קרירין תודה על הקישורים לכתבות,אבל, שוב, אין התייחסות לקריטריונים שהעלתי בשאלות שלי.

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים