עבור לתוכן

בקשר להחזר מע"מ בעת קניה בחו"ל - שאלה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ...

מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?

פורסם

אין החזרי מע"מ ברוב המקומות, בכל מקרה המע"מ בארצות הברית הוא דיי נמוך...

בעת הקניה הוא צריך לבקש חשבונית החסר מס(לדעתי זה לא תקף כבר בארצות הברית) לסכומים גבוהים הם דורשים לשלוח את זה לכתובת מסויימת ואחרי זה נשלח צ'ק הבייתה, את כל הבלאגן הזה צריך למלא בשדה התעופה בדרך חזרה.

שוב עד כמה שאני זוכר בארצות הברית אין TAX FREE על שום דבר לתיירים, בחלק ממדינות אירופה יש עדיין.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת , בכל מקרה יש לי עוד שאלה ואשמח אם תענה לי עליה - אני רוכש מחשב נייד ששוויו הוא בין 800 ל1000 דולר , כמה יהיה עלי לשלם באת כניסתי לארץ במידה ואבחר להצהיר עליו?

פורסם

רק מע"מ...

פורסם

Ironhide אני מקווה שברור לך שהמע"מ שאתה צריך לשלם בכניסה לארץ לא קשור לנושא ההחזרים בארה"ב..

פורסם
  • מחבר

לא כבר ירדתי מהעניין , גם אם יש החזר הוא לא משמעותי לפי מה שהבנתי , זה גם מסביר את המחירים שם בהשוואה לארץ , בכל אופן אני אצטרך לשלם 160 דולר במידה והמחשב יעלה 1000 דולר , מבאס כי לחשוב שאני כבר יכול להביא מחשב עוד יותר טוב במחיר הזה , בכל מקרה תודה לכולם הבנתי הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים