פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אם אתה מצליח לתקן את כל שגיעות הכתיב שלך אני שולח לך מדבקה לא יפה ליצחוק\לרדת על הבחור
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אם אתה מצליח לתקן את כל שגיעות הכתיב שלך אני שולח לך מדבקה לא יפה ליצחוק\לרדת על הבחור אני רק רוצה לעזור!!!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ניתן להזמין בדואר דרך אתר החברה... פשוט שכחתי את הכתובת.זה לא עולה כסף ואלי זה הגיע אחרי שבועיים ממועד ההזמנה, 6 מדבקות ככל הזכור לי...
פורסם 2002 במרץ 123 שנים המדבקה של הסלרון טואלטין הכי שולטת ! ותגידו מה שאתם רוצים, זה מעבד עם כבוד !
פורסם 2002 במרץ 123 שנים ניתן להזמין בדואר דרך אתר החברה... פשוט שכחתי את הכתובת.זה לא עולה כסף ואלי זה הגיע אחרי שבועיים ממועד ההזמנה, 6 מדבקות ככל הזכור לי...אבל רק דיורון ואתלון רגיל מניסיון(ות)
פורסם 2002 במרץ 123 שנים ניתן להזמין בדואר דרך אתר החברה... פשוט שכחתי את הכתובת.זה לא עולה כסף ואלי זה הגיע אחרי שבועיים ממועד ההזמנה, 6 מדבקות ככל הזכור לי...אבל רק דיורון ואתלון רגיל מניסיון(ות)למה? לי הגיעו גם 3 מדבקות של xp
פורסם 2002 במרץ 123 שנים ניתן להזמין בדואר דרך אתר החברה... פשוט שכחתי את הכתובת.זה לא עולה כסף ואלי זה הגיע אחרי שבועיים ממועד ההזמנה, 6 מדבקות ככל הזכור לי...אבל רק דיורון ואתלון רגיל מניסיון(ות)למה? לי הגיעו גם 3 מדבקות של xpאז אתה מיוחד ;D
פורסם 2002 במרץ 123 שנים ניתן להזמין בדואר דרך אתר החברה... פשוט שכחתי את הכתובת. זה לא עולה כסף ואלי זה הגיע אחרי שבועיים ממועד ההזמנה, 6 מדבקות ככל הזכור לי... אבל רק דיורון ואתלון רגיל מניסיון(ות) למה? לי הגיעו גם 3 מדבקות של xp אז אתה מיוחד ;D גם אני קיבלתי של אקס פי!! גם אני מיוחד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.