עבור לתוכן

מסך מבריק\מאט

Featured Replies

פורסם

היי,

איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת?

אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט?

הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים..

תודה,

איתי.

פורסם

בס"ד

שלום!

אני יודע ש- VOSTRO 1015 מגיע גם במבריק וגם במט.

קניתי לאחרונה מחשב כזה עם מעבד T6570 והוא עם מסך מבריק.

פורסם

כל ה- Latitude עם מסך מאט.

פורסם

גם זה כבר לא נכון... בE5500 (הדגם הזול) יש מסכים מבריקים (True Life). אלה שבאים ב1440X900 הם מבריקים וה1280X800 הם מאט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה:)

פורסם

לא יודע מאיפה מביאים לארץ את המחשבים, מתי הביאו אותם או אם מה שהחנויות מפרסמות במפרט קשור למציאות, אבל באתר של DELL ארה"ב, נכון להיום, גם את הדגם הזול - E5500 אפשר להזמין עם anti glare בלבד ללא תלות ברזולוציה.

אני יודע שבמפרט יש אופציה תיאורטית ל truelife אבל בפועל אי אפשר לבחור באופציה זו.

פורסם

מה שקיים באתר של DELL ארה"ב זה דבר אחד, והאפשרויות המקונפגות מראש שזמינות בחנויות בארה"ב ומחוצה לה זה דבר אחר.

(כנ"ל זה גם אצל כל יצרן אחר)

יכול גם להיות כמו שאתה אומר, שבנקודת זמן מסוימת חלק מהאפשרויות לא זמינות. אבל האפשרות של true life הופיעה בעבר, ולדעתי עדיין מופיעה בחנויות בארץ.

בטוח יוצרו בשלב כלשהו יחידות של הE5500 עם מסך מבריק. ולכן, כל מה שאני אומר הוא שאי-אפשר להסתמך על עיוור שכל E5500 שתקנה יהיה עם מסך מאט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים