עבור לתוכן

איך להתקין פאצ'ים למשחקים ללא לייב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות זה שאין לי אפשרות להתחבר ללייב אני גם לא יכול לעדכן משחקים דרכו.

לאחרונה רכשתי קיט להעברת מידע (כבל שבצד אחד זה SATA צד שני זה USB) ומצאתי גם אתר שממנו אפשר להוריד עדכונים,

עכשיו השאלה שלי היא איך אני בדיוק "מתקין" את העדכונים שהורדתי שבאים בתצורת קובץ כזה: TU_1A5822I_0000004000000.00000000000O1

מה אני אמור לעשות עם הקובץ? (אני משתמש בתוכנה XPORT360 או XPLORER360)

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

FLaW עד כמה שידוע לי MS לא נותנת עדכונים לא דרך הLIVE ובמקרה שאני צודק אסור לדבר בפורום הזה על דרכים אחרות

בשביל דרכים אחרות יש את גוגל

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי אפשרות להתחבר ללייב (וזה לא קשור לבאן, פשוט ה-XBOX נמצא רחוק מהראוטר) ויש לי משחק מקורי,NBA 2K10, שבלי הפאצ'ים עובד בצורה נוראית ובתור אחד ששילם הרבה כסף על המשחק מגיע לי גם לקבל את העידכונים שלו(עם לייב או בלי!) במיוחד שזה עידכונים קריטיים שבלעדיהם המשחק הזה בקושי עובד.

חוץ מזה את הפאטצ' עצמו מצאתי בפורום אחר ומאוד גדול שמתעסק בעיקר במשחקי ספורט וגם שם אסור לדבר על דברים לא חוקיים ולהם לא הייתה שום בעייה עם הפירסום של הפאטצ'.

ותאמין לי שניסיתי למצוא תשובה בגוגל כבר כמה ימים ולא ממש הצלחתי ודי התייאשתי אתמול בלילה. :(

פורסם

FLaW אני לא יודע אם יש דרך חוקית אחרת חוץ מLIVE

אולי יש אבל אני לא מכיר אחת כזאת

פורסם

אני לא רואה שום בעיה חוקית עם התקנת עדכונים אופליין, הרי לא לכל העולם יש XBL... הנה מדריך שאמור לעזור לך:

http://www.maxconsole.net/forums/showthread.php?t=144794

והצדק עם פותח הדיון, NBA 2K10 הוא משחק רע בלי על העדכונים שיצאו לו, בעיקר בגלל נפילות פריימים נוראיות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :)

עכשיו איך אני יודע שהפאצ' באמת התקין את עצמו על המשחק?, עשיתי את מה שנאמר במדריך ולא ראיתי שום תהליך התקנה ושום כלום, המשחק פשוט התחיל לרוץ רגיל.

אני אמור לראות משהו בכלל?

ושוב תודה רבה על המדריך!

פורסם
  • מחבר

המחשב זיהה את ה-HD ללא שום בעייה מיוחדת ונראה שהתוכן הועבר בצורה תקינה.

ההבדל היחידי בין מה שאני עושה לבין שני המדריכים הוא שאני משתמש ב-XPORT360 ולא ב-XPLORER360 משום שה-XPLORER לא מוכן לעבוד מכיוון שהוא אומר שחסר לי קובץ DLL מסויים וניסיתי כמה גרסאות של התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים