עבור לתוכן

מכתב תודה לאקספון 018

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הייתי באורנג הם על הפנים כמו 014

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לת'רד הזה יש סירחון של פרסומת...

פשוט מוזר שביום בהיר אחד, מישהו החליט שהוא פותח ת'רד כדי לשבח "מוצר" כלשהו, ועוד משמיץ את המוצרים של היריבים.

מצטער, אני לא קונה!

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לת'רד הזה יש סירחון של פרסומת...

פשוט מוזר שביום בהיר אחד, מישהו החליט שהוא פותח ת'רד כדי לשבח "מוצר" כלשהו, ועוד משמיץ את המוצרים של היריבים.

מצטער, אני לא קונה!

זו לא פירסומת!

מצד שני אני יכול לומר בפה מלא ש018 לא יותר טובים מאף ספקית אחרת!

אני מחובר אליהם כמעט שלושה חודשים, עם בעיות של buffering ביוטיוב מהרגע הראשון.

התקשרתי להם ודיברתי איתם פעמים ספורות לגבי זה , אמרו שזו בעיה מוכרת והיא בטיפול....

לפני יומיים התקשרו אלי ואמרו לי שהבעיה נפתרה?! אמרתי: עכשיו אתם מתקשרים?! לא קצת מאוחר?? (מתוקף העובדה שיוטיוב די חזר לעצמו).

עכשיו אני חוזר הביתה נכנס פה ושם ליוטיוב ומגלה שזה זז בצורה די מגעילה יחסית לשבועה קודם.

במקרה בהמשך אותו יום נכנסתי להגדרות הראוטר ומה אני מגלה?!! שיש לי IP קבוע!!

אני מתקשר בזעם אליהם ומבקש שיחזריו לי לדינאמי ומיד ואז אומרים לי שי זה יחזיר את בעיית היוטיוב שכביכול כבר לא כ"כ הייתה

Also

תמיד יש לי הרגשה שאני מדבר עם אותו נציג תמיכה :))

פורסם
  • מחבר

כן זאת חברה מאוד קטנה נראה לי יש 5 נציגי שירות כולל מכירות , ואני לא נציג של 018 ובלילות אין לי " איטיות " ובופרינג כמו בכל שאר הספקים .

פורסם

אני מחובר אליהם כמעט שלושה חודשים, עם בעיות של buffering ביוטיוב מהרגע הראשון.

..............

Also

תמיד יש לי הרגשה שאני מדבר עם אותו נציג תמיכה :))

+1

אני מחובר אליהם כבר די הרבה זמן, וגם לי היו בעיות ב-YOUTUBE (היה דיון בנושא בפורום לפני כחודש). לפני כמה ימים נמאס לי והתקשרתי אליהם, אמרו לי כמובן שהבעיה ידועה ותיפטר תוך מס' ימים. אכן חזרו אליי אתמול, ונראה כי הבעיה הסתדרה (אם כי אין לי כוח לבדוק אם אכן ה-IP שלי קבוע או לא).

לנציג התמיכה קוראים אלירן?

פורסם
  • מחבר

לי אין בעיות ב TUBE :yelclap:

פורסם

018 סובלים מאותן בעיות תקשורת שיש ב014 לשרתים בחול

הם טובים.. הרבה יותר טובים מ014 רק חבל שהם מנותבים דרכם

אם מישהו מחפש המלצה אז שילך על אורנג' כספק.

TRUE

פורסם
  • מחבר

מנהל פה רשם שאורנג רכשה את השרתים של בזק בינלאומי , תעשו חיפוש בפורום פתאום 018 זה 014 ? תעשו טובה כל פעם הם ממליכים ספק או חברה אחרת מתהפכים כל שניה AMD INTEL , INTEL AMD , 014 018 , 018 014 אי אפשר לדעתם מתי תתהפכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים