עבור לתוכן

מכתב תודה לאקספון 018

Featured Replies

פורסם

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D .

012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק .

014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " .

017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון .

013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן )

018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו פעם ( עד 5 פעמים ) , הם מקבלים גם כרטיס אשראי בלי ספרות בולטות ! ( אלקטרון ) בניגוד לחברות האחרות ששם זה כרטיסים מ 3000 ש"ח ומעלה הרגילים .

פורסם

כשתיגמר לי ההתחייבות ל- 012, אני כבר יודע איזה אינטרנת אני אעשה :)

פורסם

כשאני הייתי ב-018 וב-014 כששקלתי לעבור אליהם, 018 תמיד היו ב-10% איטיים יותר. ואני מקבל את מלוא רוחב הפס מאיפה שאני מוריד אז אני יודע את זה כעובדה. זה היה מזמן אולי השתנה מאז..

בסוף בזק בינלאומי הסכימו לתת לי אותם תנאים כמו 018, אותו מחיר בלי התחייבות, אז נשארתי איתם.

השירות שלהם תמיד היה לי מעולה.

פורסם

אוקי, זה לא משתמש שנרשם אתמול אז יש פה קצת אמינות, אבל אפשר עוד חוות דעת בבקשה? אני ממש רוצה לעזור את 012 וזה ממש יכול לעזור

פורסם
  • מחבר

האתרים רצים מהר , ממש כיף לעבוד מרגישים הבדל עצום שהייתי ב 014 , 012 האינטרנט זז כמו צב בעיקר בצהריים ולילה .

פורסם

אוקי, זה לא משתמש שנרשם אתמול אז יש פה קצת אמינות, אבל אפשר עוד חוות דעת בבקשה? אני ממש רוצה לעזור את 012 וזה ממש יכול לעזור

גם אני ב012 ומת לעזוב כשתגמר ההתחייבות

ניסיתי את 014 לכמה ימים ואיזה הבדלים!

ההורדות ישר קפצו למקסימום ולא ירד ממנו

האתרים נפתחו מהר (לא הרגשתי כ"כ הבדל)

על אקספון אני לא יודע אבל 014 מצוינים

פורסם
  • מחבר

014 זה הספק הכי איטי וכבד שיצא לי לעבוד איתו , אתרים זוחלים בצהריים ובלילה בעיקר עומס מטורף כל הזמן בופרינג והמהירות באינטרנט תמיד משחקת בין 25KB - 312KB 2.5MBIT , אני לא מאמין שיש קשר בין האיזור שאני גר בו לאיטיות זה לא " תשתית " השרתים של בזק בינלאומי ואורנג' זה ביזיון ( אותו שרת ) , 012 זה גם אינטרנט גרוע אבל בהשוואה ל 014 הם הרע במיעוטו לא מבחינת שירות ! מבחינת אינטרנט נטו ! הבעיה של 018 שהם מוגבלים מבחינת מהירות אינטרנט HOT עד 10 מגה ו BEZEQ עד 15 .

פורסם

אז מה הכי טוב לעשות בזמן הזה- 018 + תשתית 014 ?

נראה לי שילוב הכי טוב. או שהוט תשתית + אקספון גם טוב ?

פורסם

מה אתה מדבר שטויות .

אני עם הוט ו014 אולי 5-6 שנה .

לי אף פעם לא היו בעיות גלישה (תאמת כשהייתי עם חייגן היו לי מלא בעיות בלישה ) .

היית עם חייגן ?

אני הייתי רק פעמיים, פעם ראשונה זה היה בערך חודשיים ופעם שנייה הייתי כמה ימים .

בלי חייגן תמיד המהירות הייתה אצלי טובה , גם במהירות של 750KB .

012 זה גם אינטרנט גרוע אבל בהשוואה ל 014 הם הרע במיעוטו לא מבחינת שירות

לא כל כך הבנתי אתה רוצה להגיד שהמהירות של 012 יותר טובה מ014 ?

פורסם

אז בעצם אם אני עכשיו עם תשתית הוט ואני יוצא מהתחייבות של נטוויז'ן בקרוב מה לעשות?

014\018?

ומה עושים בשביל זה? מתקשרים ל018 נגיד מצטרפים ואז לנטוויז'ן ומנתקים או שצריך גם להודיע להוט או משהו?

יהיו בעיות אם אני עם ראוטר? [נראה לי שאני עם חייגן אוטומטי בראוטר...איך בודקים? מה זה משנה?]

פורסם

014 - . . . מאשימים את בזק " הם אשמים " .

014 זה לא בזק? ???

אני עם תשתית של בזק ותוכן של נטוויז'ן ובשעות הלילה הורדות זזות לי בקושי...:(

רק כדי להיות בטוח שהבנתי -- אני אמור להחליף את 018 עם נטוויז'ן כן?

פורסם
  • מחבר

014 ספק אינטרנט , בזק תשתית

פורסם

איך אני מחכה ליום שאלפים ינטשו את הוט ובזק לטובת חברה אחרת ואני יראה אותם מתרסקים...פשוט חלום חיי.שנים של עושק במהירויות מגוחכות ...אני מקווה שחברת החשמל תביא תשינוי המיוחל.

פורסם

On 012 the BEST way to Connect is WITHOUT a Dialer - MPLS.

פורסם

018 סובלים מאותן בעיות תקשורת שיש ב014 לשרתים בחול

הם טובים.. הרבה יותר טובים מ014 רק חבל שהם מנותבים דרכם

אם מישהו מחפש המלצה אז שילך על אורנג' כספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים