עבור לתוכן

BIOS חדש ללנובו G550 פורסם היום - פתרון לבעיית המאוורר

Featured Replies

פורסם

אהלן..

אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html

מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה).

התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן.

כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים..

מקווה לטוב.

http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html

פורסם

תודה על העדכון, וסחתיין ללנובו שבאמת שחררו משהו שפותר את הבעיהץ

:yelclap:

פורסם

אז שורה תחתונה מומלץ לקנות את המחשב כי תכלס יש לו מפרט מעולה+HD או שעדיף לעלות תתקציב ולקנות מחשב נייד אחר?...אני מתלבט כבר די הרבה זמן בקשר לאיזה נייד לקנות ועד עכשיו לא קניתי את הלנובו בגלל בעיית המאוורר אז אני אודה מאוד לתשובה כנה

פורסם

תודה רבה.

אכן מחשב שנמכר בכמויות, והוא באמת מחשב מעולה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך אתם מגדירים מחשב מעולה.

אני עם הלנובו.

השירות - בסדר. יכול להיות יותר טוב.

המפרט - בסדר, לא שורף את המתחרים.

המסך - טוב.

הרעש - רע מאוד - המחשב רועש מדי גם כשהמאוורר כביכול סודר ע"י העדכון של הביוס. זה בהחלט הנייד הרועש ביותר שהיה ברשותי, והיו כמה וכמה.

יש HDMI, הכרטיס מסך סבבה, המקלדת - טובה, אבל המקלדת הנומרית קצת קטנה.

המחיר - עד 2600 עם מינימום תצורה + 3GB DDR שווה. מעל ל 3000 לא הייתי משלם שוב.

כשמוכרים מחשב עם שנה אחריות, בדרך כלל יש לזה סיבה.

סה"כ - לא רע.. אבל רועש.

פורסם

השירות - בסדר. יכול להיות יותר טוב.

תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל מניסיון - כשזקוקים לתיקון אמיתי של חומרה תקולה, השירות של לנובו בארץ, שניתן ע"י מעבדות IBM הוא מקצועי, יעיל והולך לקראת הלקוח בדברים רבים שלא מובנים מאליהם ולא תמיד מקבלים אצל היצרנים האחרים. הסתייגות - הניסיון שלי מבוסס על שירות למחשבים העסקיים (thinkpad), ולמרות שטרם ראיתי אף לא עדות אחת לכך שהשירות למחשבים הצרכניים הוא שונה, לא מן הנמנע שאכן יש הבדלים.

המחיר - עד 2600 עם מינימום תצורה + 3GB DDR שווה. מעל ל 3000 לא הייתי משלם שוב.

כשמוכרים מחשב עם שנה אחריות, בדרך כלל יש לזה סיבה.

אחריות אתה יכול להרחיב גם ל3 שנים - זו לא בדיוק נקודת ההסתכלות הנכונה. אורך האחריות הוא לא סימן לאיכות המוצר, אלא פשוט פקטור נוסף במחיר. נכון יותר יהיה לומר שמקבלים את מה שמשלמים עליו, וכשקונים מחשב במחיר רצפה, התמורה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל מניסיון - כשזקוקים לתיקון אמיתי של חומרה תקולה, השירות של לנובו בארץ, שניתן ע"י מעבדות IBM הוא מקצועי, יעיל והולך לקראת הלקוח בדברים רבים שלא מובנים מאליהם ולא תמיד מקבלים אצל היצרנים האחרים. הסתייגות - הניסיון שלי מבוסס על שירות למחשבים העסקיים (thinkpad), ולמרות שטרם ראיתי אף לא עדות אחת לכך שהשירות למחשבים הצרכניים הוא שונה, לא מן הנמנע שאכן יש הבדלים.

אחריות אתה יכול להרחיב גם ל3 שנים - זו לא בדיוק נקודת ההסתכלות הנכונה. אורך האחריות הוא לא סימן איכות המוצר, אלא פשוט פקטור נוסף מחיר. נכון יותר יהיה לומר שמקבלים את מה שמשלמים עליו, וכשקונים מחשב במחיר רצפה, התמורה בהתאם.

כשאספו את המחשב לבדיקה במעבדה, לא דאגו לספק מחשב חלופי.

בוא נגיד שבהתחשב שהמחשב היה בן 3 ימים כשהלך למעבדה, הייתי מצפה מחברה גדולה כמו לנובו לספק מחשב חלופי.

גם כשהמחשב חזר - לא סודר שום דבר, ואופן הדיבור של הטכנאים שם במעבדה לא לטעמי. (מה שאני לא יכול להגיד על הנציגים הטלפוניים שהיו אדיבים מאוד).

אני סידרתי בעצמי את המחשב עם עדכון ביוס שהם הוציאו רשמית יום אחד אחרי שהמחשב חזר מתיקון. (?!)

גם לי היה T61, וייתכן והטיפול העסקי הוא בהחלט יותר מסור.. פשוט זה מחשב טוב שלא התקלקל.. :xyxthumbs:

פורסם

מחשב חילופי אף חברה לא נותנת.

המקסימום שאפשר לקבל אצל יצרנים מסוימים (ולנובו ביניהם) זה שירות תיקון באתר הלקוח - הטכנאי מגיע אליך ומתקן במקום. כמובן, זה יקר יותר מאחריות רגילה.

פורסם

התקנתי את העדכון .כמו כן הרעש של המאוורר נפסק ,וגם ההתראה על סוללה חלשה כל שיה .הופסקה .

ישר כוח ללנובו!

מחשב איכותי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים