פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר המארז הראשון היה אב טיפוס שממנו למדתי כמה דברים חשובים.-המארז חייב מאוורר-החלונות בצד לא יעילים מהסיבה הפשוטה שאין מה לראות... הכל דחוס בפנים...-החיתוכים מאחורה לא היו הכי מדויקים-האורות הכחולים נחמדים אבל בגלל הויתור על החלונות מה שיוצר מארז שחור לגמרי אז אורות לבנים הרבה יותר יפים והאפקט שנוצר עם הרגליות מדהיםבקרוב אני חוזר הביתה ומסיים את V2 אז צפו לתמונות ביום ראשון או שני =]נ.ב. לחוצפן ששלח לי הודעה שהפרוייקטים האלה לא שלי בכלל ושאין מצב שעשיתי את זה כל כך מהר אז אני יעלה הוכחה מספיק חזקה שתאמת את כל הסיפור!
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים וואו, העבודה השניה בהחלט מדהימה יותר, וניכר נראה שיש לך כלים מקצועים, זאת הפעם הראשונה שאתה מכין מארז?פשוט תוהה לאיזה עוד עבודות השתמשת בכלים האלה, כי אלה לא סתם כלים שכל אחד קונה...מחכה לתוצאה הסופית (:
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מחבר וואו, העבודה השניה בהחלט מדהימה יותר, וניכר נראה שיש לך כלים מקצועים, זאת הפעם הראשונה שאתה מכין מארז?פשוט תוהה לאיזה עוד עבודות השתמשת בכלים האלה, כי אלה לא סתם כלים שכל אחד קונה...מחכה לתוצאה הסופית (:איזה כלים?.. יש לי מולטיסקיל ומקדחה ועוד עמה דברים בסיסיים... לא יותר מזה=]
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים נראה מדהים בנאדם! סחתיין על העבודה הזריזה!ותכל'ס לא צריך כלים מקצועיים... חס-וחלילה בלי שמץ של זלזול, זה רק לחתוך, בינתיים, ולהלחים מעט.
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מחבר עדכון זה טוב =] זה בריא =]אז ככה, אני ממש בשלבי סיום של הV2 אבל לא היה לי ממש זמן לזה.. אבל מה שיש עכשיו זה די גמור חוץ מדברים קטנים שצריך לסיים.החלטתי בסוף לא לשים לדים מקדימה.. זה פשוט יהרוס את כל הקונספט הנקי של המארז ואני בטוח לא צריך לד אינדיקציה אם המחשב פועל או לא... יש לי את הרגליים =]רציתי לעלות עכשיו תמונות אבל אני לא ממש מצליח אבל בקרוב אני אסדר איזה משהו שהתמונות יעלו אז עד אז תחזיקו חזק הולכת לבוא סערה על תרבות המודינג הישראלי!סתם... פשוט מארז ממש מגניב =]
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר עדכן עדכון עדכוןןןןן =] את ההסבר כבר הבאתי בעדכון הקודם אז נעבור ישר לתמונות ההדבקה המגירה לHDD, הוספתי ספוג בפנים וימנע מהHDD לזוז המארז לא גמור, הדבר היחידי שנשאר לי לעשות זה לחבר את הציר של המכסה ואת הנעילה אבל שהייתי בבית חשבתי על רעיון אחר אז כרגע המכסה לא מחובר אבל התמונות אומרות הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.