עבור לתוכן

לא מצליח להריץ את CRYSIS ברמה שאפשר לשחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני לא מצליח להריץ את CRYSIS ברמה שאפשר לשחק המישחק בקושי זז 15-20 FPS המחשב שלי הואלא חיית מישחקים אבל גם לא ישן

CPU:AMD ATHLON II X2 250 OC 3.7 MHZ

MOTHEBOARD: GIGABYTE GA-M770 UD3 REV 1.0

GRAPHIC-CARD: SAPPHIRE HD4850 512MB CATALYST 10.1 DRVER

MEMORY: PATRIOT 1X3 GB 800 MHZ

PSU- CORSAIR 550W

CPU-COOLER- AC FREEZER PRO 64

CASE- NZXT ALPHA BLACK

מה יכולה להיות הסיבה והאים יש המלצות לשידרוג כרטיס המסך

פורסם

על אלו הגדרות אתה מנסה לשחק?

פורסם
  • מחבר

1680X1050 בעיקרון וגם שאני יורד ברזולוציות ללא AA אני לא מרגיש בהבדל

פורסם

זה יכול לנבוע מלא מספר דברים מהמפרט שלך שזה אומר המעבד שהוא די חלש .

הרזולוציה שבה אתה משחק [מעל 1280X1024 זה יהווה לך בעיה עם הכרטיס כמו שלך] בנוסף הגדרות פירוט שבהם אתה משחק.

בחום שיהיה לך את הכסף תחליף את המעבד זה יעשה פלאים למחשב שלך עם הכרטיס מסך אפשר לחכות ולהתפשר על הגדרות ואם מדובר בהרצת משחקים עם רזולוציה גבוהה אז קל וחומר.

עריכה: עזוב את הרזולוציה כרגע ו AA [שאין על מה לדבר לשים בכלל] מה ההגדרות במשחק [במתקדם] ?

פורסם
  • מחבר

מה חלש במעבד הזה אני מריץ איתועוד הרבה מישחקים כגון DIRT 2 COD 4+MW2 FARCRY-2 GRID NFS SHIFT AC ועוד רבים וטובים רק ב CRYSIS אני תקוע[br]פורסם בתאריך: 10.02.2010 בשעה 10:38:25

ההגדרות הן בררת המחדל ללא שום שינוים
פורסם

אין בעיה מה שאתה מריץ רק אמרתי מה אני חושב

ו CRYSIS הוא טיפה יותר תובעני מהמשחקים שאתה רגיל לשחק יש משחקים שבהם המעבד משחק תפקיד גדול

לדוגמא אם תשחק ב GTAIV יהיה לך אותה בעיה של FPS נמוך.

אין מה לעשות הרבה תצתרך להיכנס למתקדם ולהוריד הגדרות.

חבל יש לך מפרט טוב המעבד פשוט לא מממש את הפוטנציאל שלו.

פורסם
  • מחבר

גם שהמעבד ב O.C זה לא מספיק?

ומה לגבי כרטיס-מסך האים מישתלם לשדרג או לחכות עוד קצת עיםהכרטיס הנוכחי הוא כבר מיתיישן לא?

פורסם

היי

תריץ תוכנת 3DMARK06 ותגיד לנו איזה ניקוד קיבלתה, המעבד שלך מעולה , תוריד את האובר קלוק למהירות יצרן של המעבד שלך , הוא מספיק חזק להריץ קרייסיס על 1280 על 1024 בהגדרות high הכל, ולקבל בסביבות 30 עד 40 FPS עם מערכת כמו שלך.

רוני

פורסם
  • מחבר

11760 נקודות ב 3D MARK 06[br]פורסם בתאריך: 10.02.2010 בשעה 12:42:38

10913 נקודות ללא O.C
פורסם

אוקי , זה בערך הניקוד שאני מקבל עם מעבד E6300 .2.8 , ניראה לי בסדר גמור , תנסה להריץ את קריסיס על 1280 על 1024 ללא AA, אבל במערכת XP עם דירקס 9c מעודכן, ותיבדוק אז FPS , על מערכת עם דירקס 10 יש ירידה בFPS , גם שהמישחק קריסי מאוד טובעני בדרישות שלו , יש לו מנוע גרפי מאוד בעיתי, הוא לא אינדיקציה טובה לבדיקת ביצועים של המחשב, יש לך מחשב דיי טוב להרצת מרבית המישחקים בהגדרות גבוהות .

רוני

פורסם

תוריד ותתקין את הפאצ'ים של המשחק,

תבדוק אם מותקן אצלך הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך,

תבדוק שאתה משחק ללא AA.

הכרטיס שלך מספיק חזק כדי להריץ את קרייסיס בצורה טובה ב 1680...

פורסם

כשלי היה HD4850 ומעבד דו ליבתי E7300 על 3700MHZ שיחקתי בקרייסיס 1680X1050 תחת HIGH ללא AA וקצב הפריימים היה גבוה למדיי, הרבה מעל ל20.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים