עבור לתוכן

התחברות לרשת אלחוטית בווינדוס 7 קצת בעייתית

Featured Replies

פורסם

היי

ברשותי מחשב נייח+נייד וראוטר

הצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיה

כשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדש

בווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשום

ניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר לי

אולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר?

נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454

תודה לכל עונה ועונה

פורסם

אתה צריך להבדיל בין חיבור לרשת..וסוג ההצפנה (WEP /WPA) האחלוטית לבין דבר חדש בWINDOWS 7 שנקרא HOMEGROUP...

על פניו נשמע שאתה רוצה לעשות את הראשון אבל עושה את השני..

הנה מדריך פשוט..

http://forevergeeks.com/how-to-connect-to-a-wireless-access-point-in-windows-7

פורסם
  • מחבר

זאת לא בדיוק הבעיה שלי

הבאתי דוגמא שאפילו לרשת שלי (במידה והיא מוצפנת) הוא מבקש שם משתמש וססמא...אלא אם אני מבטל את ההצפנה

הבעיה קיימת גם נגיד ואני מגיע עם הנייד שלי ל אח שלי לדוגמא ומנסה להתחבר אצלו לראוטר שלו..הוא עדיין מבקש ממני שם משתמש וססמא...ואין לי מושג מה אני אמור לכתוב בשם משתמש

ב XP הייתי צריך רק לכתוב לדוגמא את הססמת רשת במידה והיא הייתה מוצפנת

ברור לי שאם אגדיר את שני המחשבים כרשת ביתית ככל כנראה זה יסתדר לי אבל הבעיה היא לאו דווקא בבית שלי אלא ברשתות מחוץ לבית

אשמח לעזרה.. :-)[br]פורסם בתאריך: 9.02.2010 בשעה 19:00:38

ועל הדרך קצת להרחיב אופקים "על חשבונך"..מה ההבדל בין WEP /WPA ואיך עדיף להצפין רשת ביתית?
פורסם

WPA יותר חזקה מWEP (זה פחות או יותר הרמה שאני יכול להסביר לך) ..הרבה יותר קל לפצח WEP...יש תוכנות שעושות את זה דיי בקלות.

זה לגבי הבנוסף (:

אז אם אני מבין נכון , אתה אומר שגם אם הרשת שאתה מנסה להתחבר אליה איננה עם הצפנה כלשהי..עדיין הוא דורש ממך שם משתמש וסיסמא ?

פורסם
  • מחבר

לא... רק אם הרשת מוצפנת הוא מבקש שם משתמש וססמא

ואיני יודע מה לכתוב בשם משתמש וססמא כמו שאמרתי לדוגמא ואני לא מגדיר את הרשת שלי כרשת ביתית אלא עוד רשת מוצפנת...מה אני אמור לכתוב בשם משתמש וססמא?

פורסם

תביא תמונת מסך שהוא מבקש ממך את השם משתמש/סיסמא...קשה (לי לפחות) להבין איפה בדיוק הוא מבקש ממך את זה ובאיזה הקשר..

כי ניסיתי עכשיו בכל תצורה אפשרית לגרום לו לבקש משתמש/סיסמא במחשב השני שלי שמחובר אלחוטית..והוא לא דורש משתמש/סיסמא

לא בהגדרה של רשת HOME ולא כ PUBLIC לא בשום מצב אחר..

ואני לא זוכר שהגדרתי לו משהו מיוחד בפעם הראשונה שחיברתי אותו..היה פשוט למדי רק הזנת ה"קוד" וזה התחבר..

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להביא מחר.. תודה רבה לך בכל אופן

פורסם

חשוב להבדיל בין 2 דברים - הממשק של הנתב והחיבור לרשת עצמה ע"י מחשב אחר (כאשר היא הוגדרה ע"י הנתב). כאשר תנסה להיכנס לממשק של הנתב, אתה תתבקש להקליד שם משתמש וסיסמא. לעומת זאת, אם תעשה חיפוש WIFI במחשב האחר ותנסה להתחבר לרשת שלך, אתה תתבקש להקליד אך ורק סיסמא וזאת במידה ואכן הגדרת אבטחת WEP/WPA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים