פורסם 2010 בפברואר 915 שנים הייברשותי מחשב נייח+נייד וראוטרהצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיהכשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדשבווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשוםניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר ליאולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר?נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454תודה לכל עונה ועונה
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים אתה צריך להבדיל בין חיבור לרשת..וסוג ההצפנה (WEP /WPA) האחלוטית לבין דבר חדש בWINDOWS 7 שנקרא HOMEGROUP...על פניו נשמע שאתה רוצה לעשות את הראשון אבל עושה את השני..הנה מדריך פשוט..http://forevergeeks.com/how-to-connect-to-a-wireless-access-point-in-windows-7
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר זאת לא בדיוק הבעיה שליהבאתי דוגמא שאפילו לרשת שלי (במידה והיא מוצפנת) הוא מבקש שם משתמש וססמא...אלא אם אני מבטל את ההצפנההבעיה קיימת גם נגיד ואני מגיע עם הנייד שלי ל אח שלי לדוגמא ומנסה להתחבר אצלו לראוטר שלו..הוא עדיין מבקש ממני שם משתמש וססמא...ואין לי מושג מה אני אמור לכתוב בשם משתמשב XP הייתי צריך רק לכתוב לדוגמא את הססמת רשת במידה והיא הייתה מוצפנתברור לי שאם אגדיר את שני המחשבים כרשת ביתית ככל כנראה זה יסתדר לי אבל הבעיה היא לאו דווקא בבית שלי אלא ברשתות מחוץ לביתאשמח לעזרה.. :-)[br]פורסם בתאריך: 9.02.2010 בשעה 19:00:38ועל הדרך קצת להרחיב אופקים "על חשבונך"..מה ההבדל בין WEP /WPA ואיך עדיף להצפין רשת ביתית?
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים WPA יותר חזקה מWEP (זה פחות או יותר הרמה שאני יכול להסביר לך) ..הרבה יותר קל לפצח WEP...יש תוכנות שעושות את זה דיי בקלות.זה לגבי הבנוסף (:אז אם אני מבין נכון , אתה אומר שגם אם הרשת שאתה מנסה להתחבר אליה איננה עם הצפנה כלשהי..עדיין הוא דורש ממך שם משתמש וסיסמא ?
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר לא... רק אם הרשת מוצפנת הוא מבקש שם משתמש וססמאואיני יודע מה לכתוב בשם משתמש וססמא כמו שאמרתי לדוגמא ואני לא מגדיר את הרשת שלי כרשת ביתית אלא עוד רשת מוצפנת...מה אני אמור לכתוב בשם משתמש וססמא?
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים תביא תמונת מסך שהוא מבקש ממך את השם משתמש/סיסמא...קשה (לי לפחות) להבין איפה בדיוק הוא מבקש ממך את זה ובאיזה הקשר..כי ניסיתי עכשיו בכל תצורה אפשרית לגרום לו לבקש משתמש/סיסמא במחשב השני שלי שמחובר אלחוטית..והוא לא דורש משתמש/סיסמא לא בהגדרה של רשת HOME ולא כ PUBLIC לא בשום מצב אחר..ואני לא זוכר שהגדרתי לו משהו מיוחד בפעם הראשונה שחיברתי אותו..היה פשוט למדי רק הזנת ה"קוד" וזה התחבר..
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים חשוב להבדיל בין 2 דברים - הממשק של הנתב והחיבור לרשת עצמה ע"י מחשב אחר (כאשר היא הוגדרה ע"י הנתב). כאשר תנסה להיכנס לממשק של הנתב, אתה תתבקש להקליד שם משתמש וסיסמא. לעומת זאת, אם תעשה חיפוש WIFI במחשב האחר ותנסה להתחבר לרשת שלך, אתה תתבקש להקליד אך ורק סיסמא וזאת במידה ואכן הגדרת אבטחת WEP/WPA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.