עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל (קנייה בארה"ב).

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ.

המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''.

דרישות הבסיס:

זיכרון של 2GB ומעלה.

מעבד כפול ליבה של אינטל.

הרדיסק באזור ה 300GB.

מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''.

והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI.

האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים.

ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקומו, שאפשר לקנות בהם.

ואם יש למשהוא מידע על דגמים טובים יותר של ניידים ממה שיש בארץ.

תודה רבה על ההתיחסות.

עמיר

פורסם

אני לא יכול להמליץ על משהו ספציפי בארה"ב, אבל:

* כרטיס מסך חזק אתה לא צריך. אפילו הכרטיסים המובנים האחרונים של אינטל תומכים בהאצת HD, ובכל מקרה גם בלי תמיכה זו, המעבדים החדשים מספיק חזקים לפענח אפילו 1080P בעצמם.

* לא תמצא מחשב עם יציאת DVI - זה נעלם מהשוק, כי זה חיבור מסורבל ששקול לחלוטין לHDMI הקטן והנוח יותר. גם מבחינת כבלים הם שקולים. אין שום מגבלת אורך בכבל HDMI/DVI שיש להתייחס אליה (אלא אם כן אתה מדבר על יותר מ10-15 מטר, ואז אולי יש טעם לחשוב על כבלים יותר איכותיים וכאלה שפחות).

פורסם

אתה צריך מחשב 15.6 לשימושים בסיסיים עם חיבור HDMI בתקציב 600$ בארה"ב - האפשרויות רבות ביותר.

ממולץ לקנות און-ליין, אם בכל זאת אתה מחפש חנות אז לבסט-ביי יש מבחר גדול ולפעמים מחירים אטרקטיביים על דגמים מסויימים.

תראה את האינספירון 1564 למשל:

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/inspiron-1564/pd.aspx?refid=inspiron-1564&cs=19&s=dhs

בתקציב שלך נכנס הדגם הבסיסי, אבל הוא יענה על הדרישות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים