עבור לתוכן

מחשב נייד לאדריכל תקציב 8000 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

עם כל הכבוד ל-M2400 , אם אין צורך בכרטיס מסך חזק אפשר בהחלט להסתפק ב-E6400 שזול משמעותית וניתן להזמינו עם אותו מסך בדיוק. ואל נא נשכח שהניידות חשובה, ואז ל-1.8 ק"ג של ה T400s יתרון משמעותי ע"פ 2.4 ק"ג של ה M2400.

כמובן שה M2400 היה בהמלצותיי, אבל בעדיפות אחרונה. אם פותח השרשור היה מבקש המלצה לגרפיקאי לעבודה בתלת מימד כשהמשקל פחות חשוב - אז הוא היה עובר לראש הרשימה.

נכון לנתונים הקיימים, ועם כל החיבה שיש לי ל Dell - ה T400s של לנובו נשאר המחשב המומלץ במקרה זה.

פורסם

עם כל הכבוד ל-M2400 , אם אין צורך בכרטיס מסך חזק אפשר בהחלט להסתפק ב-E6400 שזול משמעותית וניתן להזמינו עם אותו מסך בדיוק.

זה גם לא שהכרטיס כזה חזק. הFX370M הוא בדיוק אותה ליבה כמו הNVS 160M בE6400 וכמו ה9300M GS הרגיל. יש קצת אופטימזציות בדרייבר לטובת תוכנות CAD, וחלק מהתוכנות המקצועיות פשוט תסרבנה לעבוד עם כרטיס שאינו QUADRO/FIREGL, אבל מבחינת ביצועים, אין הבדל מהותי.

פורסם

נכון!

אז על אחת כמה וכמה... ;)

פורסם

זה גם לא שהכרטיס כזה חזק. הFX370M הוא בדיוק אותה ליבה כמו הNVS 160M בE6400 וכמו ה9300M GS הרגיל. יש קצת אופטימזציות בדרייבר לטובת תוכנות CAD, וחלק מהתוכנות המקצועיות פשוט תסרבנה לעבוד עם כרטיס שאינו QUADRO/FIREGL, אבל מבחינת ביצועים, אין הבדל מהותי.

האופטימיזציות בדריבר הן שעושות את כל ההבדל

והבדל הביצועים מורגש.

גם אם הופכים את השבב של הכרטיס לגרסאת קוואדרו עם טוייקינג זה לא פותח את כל האופציות בדריבר כי יש תוספות בחומרה (קלות)

ומה זה משנה שהוא לא גרפיקאי ? הוא הולך להשתמש בתוכנות של גרפיקה.

בכל מקרה אני את המלצתי נתתי.

פורסם

האופטימיזציות בדריבר הן שעושות את כל ההבדל

לרוב פתיר עם softmod / דרייבר של quadro.

גם אם הופכים את השבב של הכרטיס לגרסאת קוואדרו עם טוייקינג זה לא פותח את כל האופציות בדריבר כי יש תוספות בחומרה (קלות)

לפעמים יש ולפעמים אין.

בכל מקרה אני את המלצתי נתתי.

בכל מקרה, לא שללתי את המלצתך. רק הבעתי הסתייגות מהאסרטיביות של "רק DELL", על סמך זה שבאולפנים שהיית בהם השתמשו בDELL. הם לא היחידים שעושים דגמי workstation ולא היחידים שמשתמשים בכרטיסים גרפיים מקצועיים.

פורסם

אני הייתי הולך על הt410s החדש יתן לך הרבה יותר מכל מחשב בתקציב וגם מאוזן יחסית לעמדת עבודה שהיא כבדה

ולא נותנת בקושי זמן סוללה

בכל מקרה ההמלצה שלי היא t410s

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים