עבור לתוכן

מחשב נייד לאדריכל תקציב 8000 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? אוטוקאד, קצת פוטושופ. דו מימד בעיקר.

* גודל המסך? 14.1 מאט בלבד

* משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נייד בהתאם למגבלות החומרה (2 קילו וקצת)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מן הסתם מעדיף כמה שיותר ולכן התקציב הוא גדול יחסית.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* בלוטות? לא

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

פורסם

אני מבין שאין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד, אבל בתור אדריכל אני מניח שתצטרך רזולוציה גבוהה - 1440X900 לפחות.

lenovo T400s - יענה על כל הדרישות שלך, 1.8 ק"ג, מסך מאט. (אך זמן סוללה של 3.5 שעות בלבד..)

אופציות נוספות, כבדות יותר אך זולות יותר :

Lenovo T400

Dell Latitude E6400 ( או Precision אם בכל זאת צריך כרטיס מסך חזק, יקר יותר אבל בתקציב.)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

piwi,

אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה של שלוש וחצי שעות בלבד זמן סוללה עם הT400S, אבל לי יש כזה והוא עובד 4 וחצי שעות בכיף על בהירות מסך בינונית וWIFI עובד (על חלונות 7), שזה כבר בכלל לא מעט...

טוב תכל'ס באמת כשהיה לי ויסטה הוא בקושי גירד את ה3 שעות, אבל כל מי שרוכש\רכש T400S זכאי לקבל חלונות 7 יחד איתו וזה מומלץ ביותר!

פורסם

אני כותב עכשיו באמצעות ה T400s, מערכת הפעלה משונמכת ל- XP (יש למחשב רשיון לווינדוס 7 אבל אני אוהב את ה XP)

בבהירות מסך גבוהה, WIFI ובלוטות' פועלים - זמן העבודה 3.5 שעות.

אני מניח שאפשר לסחוט מהסוללה קצת יותר...

פורסם
  • מחבר

עוד המלצות?

פורסם

בבהירות מסך גבוהה, WIFI ובלוטות' פועלים - זמן העבודה 3.5 שעות.

אתה עושה שימוש כלשהו בBluetooth? אם כן, זה יכול להסביר את ההבדל בזמן הסוללה. אם לא, בכל זאת הייתי מנסה לכבות את ההתקן ולראות עד כמה זה משפיע על הצריכה.

מעולם לא השתמשתי בהתקן Bluetooth, אבל ברור שכל התקן אלחוטי מוסיף עוד קצת ועוד קצת, וזה מצטבר. יש גם כאלה שזוללים סוללה בקצב גבוה משמעותית. למשל המודם הסלולרי שלי (PCMCIA), כשהוא בשימוש, מעלה את צריכת החשמל של המחשב ב-20-30% כמו כלום.

פורסם

הבלוטות אצלי בשימוש יומיומי, אני יודע שהוא צורך זמן סוללה מסויים, בגלל זה ציינתי את זה, כמו גם בהירות המסך. כמובן שאם אתקע עם סוללה כמעט גמורה אז אכבה את הבלוטות ואחשיך מעט את המסך, אבל בעבודה יומיומית אני מעדיף לעבוד בנוחיות. וזה זמן הסוללה שאני מקבל. מצד שני, אני לא משתמש בכונן האופטי ולא מאמץ את המעבד, כך שאני מניח שהעבודה שלי על המחשב משקפת שימוש ממוצע.

פורסם

עוד המלצות?

DELL חד וחלק.

לא לנובו לא סוני לא כלום

למחשב מקצועי קונים DELL. ואתה תראה הרבה כאלה נמצאים בסטודיואים מקצועיים.

בכל מקרה הדגם שהוא מחפש במחיר הזה נקרא

DELL Precision M2400

הוא עולה 8000 ומגיע עם מעבד 2.8, זיכרון עד 8GB, כרטיס קוואדרו

איכות בניה של DELL ומסך מסדרת ה ultra sharp של DELL כנראה מהטובים שנמצאים בשוק במחיר הזה.

פורסם

ההמלצה שלך על הM2400 בהחלט טובה, אבל המסקנה הכוללת היא שטותית.

למחשבים מקצועיים קונים גם DELL, וגם לנובו, וגם HP, שלכולם יש סדרות "workstation" ייעודיות. ואיכות הבנייה שלהם לא נופלת זה מזה באופן כללי.

וקונים גם, אם כי במידה פחותה גם יצרנים אחרים. השלושה לעיל הם המובילים במחשבים עסקיים וworkstation.

פורסם

עד היום בכל סטודיו גרפיקה שהייתי בו היה DELL

ולאחר פשפוש בפורומים בחו"ל זה באמת נחשב למותג מוביל בתחום הזה

בארצות הברית DELL ו APPLE נחשבים סטנדרט באיכות כאשר אפל זה יותר לפלצנים שלא מבינים שיט.

אין לי שום דבר נגד לנובו או HP אבל לאחר שראיתי מה שראיתי למה שאמליץ על משהו אחר שהוא לא DELL?

פורסם

אין סיבה שתמליץ על משהו שאינו DELL, אם אתה בוטח בהם. אבל אין סיבה לקטול המלצות שאינן DELL, אם אין לך מידע ממשי על למה זה פחות טוב.

פורסם

שוב שלום

בקשר ל - DELL שלעיל :

מסתבר שהוא לא כזה עילוי - http://www.google.co.il/#hl=iw&source=hp&q=dell+precision+m2400+problems&meta=&aq=1&oq=DELL+Precision+M2400&fp=56fb928f0069fb9

שווה לתת את הדעת !

:xyxthumbs:

שוב שלום

בקשר ל - lenovo שלעיל :

מסתבר שהוא לא כזה עילוי -

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=Lenovo+T400+problems&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=&aq=f&oq=

שווה לתת את הדעת !

לכל מוצר יש בעיות. thats pointless

פורסם

בשורה התחתונה בכל מקום שמתעסק בגרפיקה יש DELL (ברמת הנידים).

על סמך זה אני אמליץ על DELL.

פורסם

בכיף, אני פשוט נותן את דעתי כגרפיקאי.

אתה תראה שאני מרבה להתערב בנושאים שקשורים לזה באתר ואני ממליץ תמיד מניסיון אישי או ניסיון של מישהוא אחר שאני מכיר מקרבה אישית.

אם לא DELL הייתי ממליץ לו על gigabyte או HP

מאותה סיבה, שראיתי אותם בפעולה לאורך שנתיים

וראיתי שהם אמינים וניתן לסמוך עלייהם שיעמדו תחת עומס חום ולא יעשו פאקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים