עבור לתוכן

מחפש 2.1 בתקציב של 1000-1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חחח, אני מבין שאתה חדש בסטריאו.

עזוב אותך מלהסתבך עם מגברים ורמקולים. תקנה רמקולים למחשב ותעזוב את הנושא.

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מצחיק מאוד :)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה קשור ה-7100?

אני יכול להגיד לך מעכשיו שלא תכניס בתקציב שלך את הסאב עם המיני101 ועם מגבר.

תצטרך לקחת רמקולים משומשים (לדעתי משתלם הרבה יותר).

אם אין לך זמן לקרוא וללכת לחפש דברים ביד שנייה, אני מציע שתרד מזה. זה לא כמו מוצרים חדשים שנותנים המלצה, קופצים לחנות לבדוק וקונים. במוצרי יד שנייה, בייחוד מגברי ווינטאג' שהם ישנים יחסית, צריך את הזמן לבדוק דברים, לשמוע אותם קצת, ולדעת לזהות מוצרים שכדאי להתרחק מהם כי הם עלולים להיות מועדים לבעיות. זה מבלי להתחשב בעובדה שהרבה דברים ביד שנייה (רובם למעשה), לא שמעתי מעולם ולכן אין לי שום אפשרות לחוות דעה עליהם.

יש לי תקציב של 2000 שח לסאב+רמקולים ללא המגבר המגבר אני מוכן להשקיע עד 500 שח בנפרד.

יש פה מספר דברים שברצוני לומר:

אני מעוניין לרכוש רמקולים משומשים,וגם סאב,אבל לאור התגובות שלך מגבר אני אקנה מהחברה.עכשיו השאלה שלי אלייך היא האם אני יכול להתאים מגבר חדש שיתאים לסאב 10" ולרמקולים שלפי יד 2 אני לא מאמין שיהיו של אומגה מכיוון שאין.אבל לרמקולים שאתה תתאים לי בע"ז בתקציב של 2000 שח רמקולים +סאב(שעולה כנראה 650 שח).

קראתי את כל מאמר שלך,לא רשמת בו טווח מחירים ולכן אינני מתמצא בנושא (כמובן כי הוא מאמר כללי).

האם תוכל להביא לי חברה חוץ מאומגה שיש לה רמקולים משומשים שיתאימו לסאב של אומגה 10" ויכללו בתקציב של 1350 שח?

כמובן שאם מגבר יעלה יותר מ500 שח אפשר לוותר על המחיר הזה של הרמקולים,וללכת בשיטה של לקנות הכל במחיר שווה כמו שכתבת במאמר.

אני לא מאמין שצריך להיות נעול על הסאב,שהרי לפי המאמר אמרת שהולכים בדרך כלל על רמקולים קודם ולאחר מכן מתאימים סאב ומגבר.או שקודם הולכים על מגבר ולאחר מכן מתאימים רמקולים וסאב.אני חושב שאני אלך על הרמקולים ולאחר מכן סאב ומגבר,ואם כדאי לי לקחת את הסאב ב650 שח ולבחור רמקולים מחברה ודגם שאתה תביא לי (יד 2) ומגבר יד ראשונה אז כמובן שאשמח אם הכל יהיה במסגרת התקציב.

אז אם תוכל להביא לי חברות ודגמים שיתאימו אחד לשני (במסגרת התקציב) אשמח מאוד ואבנה הצעה חדשה.

דרך אגב,דברתי עכשיו עם המוכר של הסאב ב650 שח,הוא אמר לי שהוא מוכר חוץ מזה גם רמקולים של Peerless שתיים קדמיים (150 וואט)+סנטר(150 וואט) 250 שח.או של חברת koda מותג אמריקאי גם 250 שח עם סנטר.

ורסיבר של קולנוע 650 שח KENWOOD .ואם אני עושה עסקה של הכל (רסיבר +סאב +רמקולים +סנטר)הוא עושה לי הכל ב1200 שח.

השאלה היא אם הרמקולים איכותיים ואם באמת משתלם לי,המערכת במצב מצוין והוא מוכר מכיוון שהוא קנה מערכת חדשה והוא לא משתמש בה.אין לו בעיה שאני אקפוץ ואראה (שזה מה שאני כנראה אעשה).אם לפי דעתך כדאי לי לשדרג,או שיש חוסר תיאום בין הרכיבים תמליץ לי על משהו אחר בבקשה.

אם ההצעה הזאת משתלמת באמת,אני כנראה אקנה הכל אצלו וזהו אז אם אפשר חוות דעת.

בתודה דולב.

פורסם

1. לא הבנתי איזה מגבר תקנה, ב-500 שקלים חדש אני לא מכיר.

2. סאב וופר לא צריך מגבר, יש לו מגבר פנימי.

3. יש מגוון רחב של חברות, במדריך הרכישה למערכות ווינטאג' ציינתי מספר חברות, ועוד אנשים הוסיפו מספר חברות נוספות.

4. אני לא יכול להתאים לך רמקולים ביד שנייה, מהסיבות שכבר הסברתי. אתה תצטרך לבדוק מה האפשרויות הקיימות, ואז ללכת לשמוע ולראות האם מתאים לך.

5. שוב אני חוזר ואומר, כדאי שלא תמהר עם הרכישה, ותנסה קודם כל ללמוד קצת את הנושא, ותחפש דיונים פה בפורום, ובפורום ווינטאג' של home-theater.

פורסם
  • מחבר

1. לא הבנתי איזה מגבר תקנה, ב-500 שקלים חדש אני לא מכיר.

2. סאב וופר לא צריך מגבר, יש לו מגבר פנימי.

3. יש מגוון רחב של חברות, במדריך הרכישה למערכות ווינטאג' ציינתי מספר חברות, ועוד אנשים הוסיפו מספר חברות נוספות.

4. אני לא יכול להתאים לך רמקולים ביד שנייה, מהסיבות שכבר הסברתי. אתה תצטרך לבדוק מה האפשרויות הקיימות, ואז ללכת לשמוע ולראות האם מתאים לך.

5. שוב אני חוזר ואומר, כדאי שלא תמהר עם הרכישה, ותנסה קודם כל ללמוד קצת את הנושא, ותחפש דיונים פה בפורום, ובפורום ווינטאג' של home-theater.

ערכתי את התגובה שלי והוספתי את ההצעה של האיש עם הסאב ב650 שח.

אם אפשר חוות דעת לגבי ההצעה בתודה דולב.

לאחר מכן לאור התגובה שאתה תתן אני אסתכל ואראה.

פורסם

סביר להניח שזה פירלס מנצרת, אני הייתי מוותר.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שזה פירלס מנצרת, אני הייתי מוותר.

מה זאת אומרת מנצרת?!

הוא אמר לי לבוא ולבדוק,הוא נשמע גם אחד מבין עניין.

הוא מוכר אותם עקב אי שימוש,ועקב המערכת שהוא קנה.

ההצעה מבחינת נתונים של מחיר וחברות לא נשמעת מפתה?!

ומה עם הרסיבר והרמקולים של קודה?!אלו לא חברות טובות?ומחירים טובים?

בתודה דולב.

פורסם

במקום שאני אכתוב פה תקציב מנהלים. תחפש בגוגל את הביטוי "מוצרי מדבקה רמקולים", או משהו דומה, ותקבל תשובה לשאלותיך.

יודע מה? הנה עשיתי את זה בשבילך:

http://www.hometheater.co.il/vt1374.%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92%D7%99-quot-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%94-quot-%D7%A9%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%96%D7%94%D7%A8

פורסם
  • מחבר

במקום שאני אכתוב פה תקציב מנהלים. תחפש בגוגל את הביטוי "מוצרי מדבקה רמקולים", או משהו דומה, ותקבל תשובה לשאלותיך.

יודע מה? הנה עשיתי את זה בשבילך:

http://www.hometheater.co.il/vt1374.%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92%D7%99-quot-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%94-quot-%D7%A9%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%96%D7%94%D7%A8

אז מה שאתה בא להגיד פה,וראיתי בקישור,שהמחיר יותר מדיי זול בשביל משהו טוב?!או שפשוט הרמקולים של פירלס לא שווים?והם חרא רמקולים..

ואם הרמקולים זה לא דבר שאני אקנה,אלה אני אקנה את הרסיבר של קנווד והסאב שהמחיר שלהם ביחד הוא 1000 שח ובשאר הכסף אני אקנה רמקולים יד ראשונה.

כתבת לי בתגובה שלך:"אני לא יכול להתאים לך רמקולים ביד שנייה, מהסיבות שכבר הסברתי."

אתה יכול להתאים לי רמקולים יד ראשונה לרסיבר ולסאב במחיר של עד 1500 שח?

בתודה דולב,בנתיים אני אסתכל בקישור שהראת לי ואבחן את התגובות.

פורסם

תקרא באינטרנט קצת על רמקולי מדבקה ותבין מה הבעיה שם, יש המון מידע.

בנוגע לרמקולים חדשים, אז אני יכול להמליץ לך על כמה דברים, זה מאוד כללי, ותלוי באוזן שלך ייתכן שתאהב דברים שונים. ראשית, תבדוק את המיני-101 של אומגה (עולה לקרת ה-1000 שקלים). דברים נוספים שכדאי לבדוק הם רמקולים של Mission שאני דיי אוהב ביחס למחיר, ואת ה-Diamond 9 של וורפדל. את הרמקולים האלה אפשר למצוא אולי גם ביחד שנייה, אחת לכמה זמן הם צצים.

מעבר לזה אני מציע לך לקפוץ לחנות סטריאו (לא סקאל ושאר ירקות, אלא חנות סטריאו). בדר"כ יש מבחר לא קטן ואפשר לקבל מושג על מה אוהבים ומה לא, זה מקל מאוד על מציאת משהו מתאים. מאיפה אתה בארץ? (שנוכל להמליץ על חנות או שתיים).

כדאי גם לבדוק בחנויות כמו אודיו-פידלטי. הם הרבה פעמים מחזיקים ציוד מטרייד-אין של לקוחות, ומוכרים אותו במחיר הגיוני לגמרי. אני רכשתי פעם זוג מאודיו-פידלטי בצורה זו.

פורסם
  • מחבר

תקרא באינטרנט קצת על רמקולי מדבקה ותבין מה הבעיה שם, יש המון מידע.

בנוגע לרמקולים חדשים, אז אני יכול להמליץ לך על כמה דברים, זה מאוד כללי, ותלוי באוזן שלך ייתכן שתאהב דברים שונים. ראשית, תבדוק את המיני-101 של אומגה (עולה לקרת ה-1000 שקלים). דברים נוספים שכדאי לבדוק הם רמקולים של Mission שאני דיי אוהב ביחס למחיר, ואת ה-Diamond 9 של וורפדל. את הרמקולים האלה אפשר למצוא אולי גם ביחד שנייה, אחת לכמה זמן הם צצים.

מעבר לזה אני מציע לך לקפוץ לחנות סטריאו (לא סקאל ושאר ירקות, אלא חנות סטריאו). בדר"כ יש מבחר לא קטן ואפשר לקבל מושג על מה אוהבים ומה לא, זה מקל מאוד על מציאת משהו מתאים. מאיפה אתה בארץ? (שנוכל להמליץ על חנות או שתיים).

כדאי גם לבדוק בחנויות כמו אודיו-פידלטי. הם הרבה פעמים מחזיקים ציוד מטרייד-אין של לקוחות, ומוכרים אותו במחיר הגיוני לגמרי. אני רכשתי פעם זוג מאודיו-פידלטי בצורה זו.

תודה רבה לך,ותודה בכלל על תשומת הלב.

אני מפתח תקווה.אני לא מכיר את החנות אודיו-פידלטי איפה היא נמצאת?

וברמקולים יש חובה שיתאימו לסאב?והרמקולים שהצגת יתאימו לרסיבר של KENWOOD?וKENWOOD - רסיבר זאת חברת מדבקה?!

את הרמקולים שהצגת יש גם בחנות אודיו-פידלטי?

ושוב תודה.

דולב.

פורסם

1. לאודיו-פידלטי יש סניף אחד בירושליים ואחד באיזור תל-אביב אם אני לא טועה. תבדוק בגוגל ותתקשר אליהם. יש גם חנויות אחרות במרכז שכדאי לבדוק (לדוגמא פיוז בגבעתיים), אני בטוח שיש כאן עוד אנשים שיכולים להמליץ לך. אני כבר לא מעודכן בכל החנויות החדשות שנפתחו בשנתיים-שלוש האחרונות.

2. אין חובה שרמקולים יתאימו לסאב בכדי לפעול. כן כדאי שהם יתאימו בצליל, אבל זה עושים כשכבר יש רמקולים, אחרי זה מתאימים סאב. אני מאמין שכיוון שאין לך ניסיון בתחום, מבחינתך כל סאב סביר ישתלב מספיק טוב.

3. קנווד אינה חברת מדבקה, אך נחשבת כלא מוצלחת במיוחד בדגמים מה-20 שנה האחרונות בערך. אתה מחפש רסיבר חדש, או מגבר ווינטאג'? יש הבדל גדול.

4. אני לא יודע מה בדיוק יש לאודיו-פידלטי במלאי ובהדגמה, תברר מולם ישירות.

פורסם
  • מחבר

1. לאודיו-פידלטי יש סניף אחד בירושליים ואחד באיזור תל-אביב אם אני לא טועה. תבדוק בגוגל ותתקשר אליהם. יש גם חנויות אחרות במרכז שכדאי לבדוק (לדוגמא פיוז בגבעתיים), אני בטוח שיש כאן עוד אנשים שיכולים להמליץ לך. אני כבר לא מעודכן בכל החנויות החדשות שנפתחו בשנתיים-שלוש האחרונות.

2. אין חובה שרמקולים יתאימו לסאב בכדי לפעול. כן כדאי שהם יתאימו בצליל, אבל זה עושים כשכבר יש רמקולים, אחרי זה מתאימים סאב. אני מאמין שכיוון שאין לך ניסיון בתחום, מבחינתך כל סאב סביר ישתלב מספיק טוב.

3. קנווד אינה חברת מדבקה, אך נחשבת כלא מוצלחת במיוחד בדגמים מה-20 שנה האחרונות בערך. אתה מחפש רסיבר חדש, או מגבר ווינטאג'? יש הבדל גדול.

4. אני לא יודע מה בדיוק יש לאודיו-פידלטי במלאי ובהדגמה, תברר מולם ישירות.

אני רוצה לקנות ממנו את הרסיבר עם הסאב,הסאב שאתה המלצת לי של אומגה 10" אני אקנה אותו אם כמובן הוא יהיה במצב טוב.

אני בדיוק עכשיו קורא את המדריך שלך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373535.0

כל הכבוד על המדריך דרך אגב,הוא ממש טוב ועוזר.

לפי מה שאמרת בהודעות קודמות כתבת שמגברים ווינטאג' צריך ניסיון וידע בתחום,דבר שאמרתי לך שאין לי ולא יהיה לי ממש.

לכן אני כנראה אלך על המגבר שלו,כי כפי שגם אמרת בהודעות קודמות שאין מגבר שיכנס לי בתקציב אם הוא אינו משומש,לכן אני מחפש משומש והשאלה היא אם המגבר לא הכי מוצלח זה אומר שהוא ישפיע בצורה ניכרת על המערכת כולה?!

הסאב אומגה 10" הוא רק סביר?!

אני אברר מולם ישירות כאשר אני אלך אליהם.

דרך אגב יש לי מגבר של yamha דגם ax-v596 איך הוא נחשב?ואיך נחשבת החברה?כחברת מדבקה?

שוב תודה דולב.

פורסם

ימאה חברה טובה. אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אך החברה בהחלט אינה חברה מדבקה.

הסאב של אומגה, ב-650 שקלים הוא לא רק סביר, אלא מעולה. לא נתקלתי במשהו טוב יותר ב-650 שקלים.

פורסם
  • מחבר

ימאה חברה טובה. אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אך החברה בהחלט אינה חברה מדבקה.

הסאב של אומגה, ב-650 שקלים הוא לא רק סביר, אלא מעולה. לא נתקלתי במשהו טוב יותר ב-650 שקלים.

שוב תודה רבה.

ואתה מסכים איתי שעדיף לי כבר לקנות את הרסיבר ממנו,מאשר לחפש כי אני לא מתמחה בחיפוש.

ותודה רבה על הכל,אחרי שאני אלך לבדוק אני אגיב כאן בשביל שאלות וכדו' ואשמח אם תוכל להשיב לי.

ודרך אגב כנראה הוא ימכור לי אותו ב500 שח את הסאב.

אתה יודע כמה עולה כבל שיחבר בין המחשב לבין המערכת?!ויש כבל ממולץ לשם זה?

בתודה רבה רבה רבה דולב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים