פורסם 2010 בפברואר 815 שנים בעיית סאונד, במחשב חדש, הסאונד עובד ואחרי ריסטרט לא עובד אלא אם אני מתקין שוב את הדרייבר.מפרט: מעבד I7 860לוח אם: Asus p7p55-mזיכרון: Kingston Hyper X 2x2GBכרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5670קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי דרייברים והכל עבד יופי.סגרתי את המחשב הלכתי לשיון, והיום בבוקר, לא מצליח לשמוע סאונד למרות שאפשר לראותבמאפיינים שהסאונד עובד והדרייבר מותקן כראוי.הדרייבר שהתקנתי הוא מהאתר של ASUSVIA_Audio_V6017600http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i56uWC7ZnooNIQW0אשמח לעזרהתודה
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים 1.תמחק את הדרייבר של הכרטיס קול דרך לוח הבקרה2.תוריד את התוכנה החינמית driver sweeper (חפש בגוגל)3.תעלה את המחשב בסייפ מוד4. תנקה שאריות דרייבר קול באמצעות driver sweeper5.תעלה את המחשב במצב רגיל6.תתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלת עם הלוח אם
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר טוב עשיתי מה שהצעתעדיין אין לי סאונדמה עושים?עידכון קטן אם אני מחבר את הרמקולים מקדימה אז יש סאונד
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים תבדוק שאין לך כפילות בדרייברים, כלומר, שלא התקנת בטעות דרייבר קול נוסף של חברה אחרת
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים מחבר תודה על העזרההבעיה הייתה שב"חנות" חיברו הפוך את הכבלים.הם אמרו לי שבגלל שיש לי מארז של Antec 300 אז יש בעיה שהדרייברים לא מתאימים.. ושאני אבחר מאיפה אני רוצה לשמוע מאחורה או מקדימה.שטויות כמובןלאחר שהתעקשתי וביקשתי שיבדוק את ה- Bios או שהרכיבו לא נכון, הוא עשה "טובה", בדק בBIOSואז פתח את המחשב ולא זיהה כלום, מזל שיש לי פה לשאול... ההמשך ברור נראה לי..מסקנה לא קונים מחשב בתקופת מבחנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.