פורסם 2010 בפברואר 815 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846002,00.htmlכמה שאני שונא את החברה הזאת, שילכו לחפש מי ינענע אותם עם מכשירי הCDMA הדפוקים חסרי הסים שלהם
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מה הבעיה שחסמו אותו? אתר מטורלל לגמרי. תאמין לי כמה שפחות אנשים יחשפו אליו ככה יותר טוב.
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים אומנם 4chan זה הרקטום של האינטרנט, אבל החסימה היא פתח מסוכן לצינזורה ברשת.מי שלא רוצה (slim_shady) לא מחייבים אותו לגלוש לשם
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר מה הבעיה שחסמו אותו? אתר מטורלל לגמרי. תאמין לי כמה שפחות אנשים יחשפו אליו ככה יותר טוב.אוי איזה שטויות, האתר הזה לא גורם לאנשים להיות משוגעים, הוא רק יכול לגרום להם להיות יותר רחבי אופקיםחוץ מזה, זה המקום ההכי טוב להפיץ memes
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר מה לעשות, בגלל כמה חולים בראש יחרימו אתר שלם? חוץ מזה בדרך כלל שיש CP מעיפים את זה מהר
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים אוי איזה שטויות, האתר הזה לא גורם לאנשים להיות משוגעים, הוא רק יכול לגרום להם להיות יותר רחבי אופקיםחוץ מזה, זה המקום ההכי טוב להפיץ memesאיזה להרחיב אופקים? הדברים היחידים שיש שם זה תמונות מצויירות של בנות עם זין ופדופיליה. ואין אנשים נורמלים שגולשים שם.אני אומנם נגד הצנזורה של האינטרנט, אבל אם כבר חוסמים משהו אז זה לפי דעתי במקום הראשון.וזה שאני לא מחוייב לגלוש שם זה נחמד מאוד אבל לפי דעתי אין עם זה שום בעיה שחסמו אותו, אוליי ככה פחות אנשים יחשפו לתוכן המטונף של האתר הזה ואני אישית בעד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.