פורסם 2010 בפברואר 815 שנים טוב.קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות?שנית.אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו...אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק...ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יוהקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה...יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם..חוץ מזה לא זוכר יותר מידי..אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים http://www.midomi.com/תנסה... אוליי יצא לך, אני כבר בצלחתי למצוא כמה שירים בעזרת האתר הזה.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים האתר הזה באמת אדיר - הצלחתי למצוא בו שיר שאין בו בכלל מילים אלא רק מנגינה - ע"י זמזום...מי שבנה את המערכת הזו גאון
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים הזמר צועק thunder, לא fuck you >< :lol: גדולל למרות שאפשר להבין את הטעות..
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים מחבר חחחחח כן נו זה היה מזמן וזה גם היה ממש לא ברור... :-|הפאשלה על חשבוני..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.