עבור לתוכן

נסיעה לחרמון

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג,

על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל?

על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים?

תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D

פורסם

אין לי מושג על אתרים וצימרים אבל יש לי המלצה טובה: תיזהר ממקושים.

זה הכל.

פורסם

על הדרך חיילים משלמים בכניסה לחרמון?

פורסם

אין לי מושג על אתרים וצימרים אבל יש לי המלצה טובה: תיזהר ממקושים.

זה הכל.

לי יש המלצה יותר טובה : תנסה להצחיק יותר .

פורסם

ולי יש המלצה עוד יותר טובה, תשתוק ואל תזרוק דברים מטומטמים לאוויר.

אם לא ראית חדשות בזמן האחרון אז שתדע לך, שהגדרות שצה"ל שם בחרמון קרסו במקומות וחפשו את המטיילים לשדות מוקשים שהורידו לילד בן 11 את הרגל.

ככה שאפילו אם ההמצלה של טיק היתה בצחוק, כדאי מאוד להיזהר ולשים עין לגדרות שקרסו באיזור החרמון.

פורסם

לחסוך את הכסף עד שיש מספיק לטוס למקום נורמלי

לא יודע מה איתך, שום דבר לא רומטי בעיני מאשר להיות תקוע בפקק בשביל לראות מטר וחצי של שלג עם מליון אנשים עליו

ישראל זה מקום חם, שלג נורמאלי יש במקומות אחרים

פורסם

לחסוך את הכסף עד שיש מספיק לטוס למקום נורמלי

לא יודע מה איתך, שום דבר לא רומטי בעיני מאשר להיות תקוע בפקק בשביל לראות מטר וחצי של שלג עם מליון אנשים עליו

ישראל זה מקום חם, שלג נורמאלי יש במקומות אחרים

מחזק, ואם אתה עדיין חפץ בחרמון+צימר, יש לך את נווה אטי"ב.

פורסם

יש ממש מעט קומיות בפוסט שלי.

פורסם

ולי יש המלצה עוד יותר טובה, תשתוק ואל תזרוק דברים מטומטמים לאוויר.

אם לא ראית חדשות בזמן האחרון אז שתדע לך, שהגדרות שצה"ל שם בחרמון קרסו במקומות וחפשו את המטיילים לשדות מוקשים שהורידו לילד בן 11 את הרגל.

ככה שאפילו אם ההמצלה של טיק היתה בצחוק, כדאי מאוד להיזהר ולשים עין לגדרות שקרסו באיזור החרמון.

לא קרסו שום גדרות באזור החרמון. לכאורה נפל קטע של גדר באזור הר אביטל, שנמצא 25 ק"מ מהחרמון. אז מה הקשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים