עבור לתוכן

מחשב לסטודנט עד 3200 ש"ח 14" לרכישה בארץ.. שאר פרטים בתוכן ההודעה

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD.

גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם

משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג

זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל.

תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g

יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה

בלוטות: אפשרי אך לא חובה

גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה

גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי)

צורב DVD: חובה

אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ

העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..

אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימודים בראש וראשונה, אך אין זה שאומר שאני רוצה להתפשר על מהירות מעבד. אז מעבדי אטום הם מחוץ לתחום. מעבדי ליבה כפולה עם תדר עבודה של 2.1 ומעלה יהיו מתאימים.

חריגה מהתקציב תיהיה כואבת אך אפשרית במידת ההגיון, אם הדבר יקנה לי יותר מהדרישות.

בזמן שיטוט ברשת נתקלתי בזה:

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9623

ויש גם את אחיו הגדול:

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9620

משתלם? חסרונות? יתרונות?

כמו כן אני גר באיזור הצפון (כרמיאל) והרשת שהכי זמינה לי היא קיי אס פי.. אך ניתן להרחיק גם לאיזור חיפה במידת הצורך.

יש הצעות?

פורסם

הSL410 מחשב טוב. הSL510 אותו דבר רק יותר גדול, אין בו איזו בשורה שבשבילה הייתי אומר ששווה ללכת על הכבד יותר.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות נוספות?

פורסם

יש גם DELL Vostro 1014, שהוא חביב, אבל אין לו HDMI. מחשבי 14" לא כ"כ נפוצים ברמות מחיר אלה.

פורסם
  • מחבר

עד כמה התקציב יצטרך לעלות על מנת להיכנס למגוון רחב יותר של מחשבים?

מה האפשרויות הבולטות במסכי ה15.4 בתקציב הנוכחי?

פורסם

בסביבות ה-4-5K מתחילות יותר אופציות ב14". וגם אז לא יותר מידי. זה גודל שנהיה פחות פופולרי לאחרונה.

גם לא בטוח שהמחשבים בתקציב זה יהיו עדיפים על האופציות ששכבר הועלו, או עדיפים מספיק כדי להצדיק את התוספת.

בגודל 15" אין משהו שאפשר לומר עליו שהוא "בולט". פשוט יש יותר מבחר. זה לכשעצמו לא אומר שהמחשבים יותר טובים או מומלצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים