עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מחשב נייד למשחקים , חשבתי על Alienware - עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB

השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה?

תודה מראש.

עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים :(

פורסם

חשוב שתבין שגם בחו"ל בארצות בהן המחירים נמוכים יותר, מחשב נייד ב1000$ מקביל בכל הקשור למשחקים למחשב ENTRY LEVEL שולחני, כלומר לכרטיס מסך ברמה של 9500GT - מה שאומר בינוני במקרה הטוב במשחקים חדשים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז התקציב טיפה התגמש ואני רוצה בכל זאת את הM15X , אם אני ארכוש אותו ואשלח לקרוב משפחה בארה"ב , והוא ישלח לארץ , האם אצטרך לשלם משהו ? אם כן כמה? והאם יש משהו במחיר 5000 +- ש"ח בארץ שאפשר לשחק איתו?

פורסם

בהנחה שאותו קרוב משפחה מוכן לקחת על עצמו את עלות המשלוח ($50-100, כפונקציה של משקל החבילה, וסכום הביטוח), תצטרך לשלם רק מע"מ (16% ממחיר המחשב) וכמה אגרות שבמצטבר אולי תגענה לכ-100 שקלים.

ההגדרה ל"אפשר לשחק איתו" היא כללית מידי. עקרונית, בסביבות ה4500 שקלים אפשר למצוא מחשבים טובים עם כרטס מסך HD 4650M, שהוא לא משתווה לשולחני המקביל לו, אבל חזק יחסית למקובל בניידים. התסכל בדגמי HP DV6-1330EJ/1340EJ, כדוגמה.

פורסם
  • מחבר

כשאני מדבר על "לשחק" אני מתכוון לCOD4/6 , HAWX , משחקים בסגנון על הגדרות בינוניות , איך הם יעבדו? יהיה שחיק?

ואגב לפי מה שאמרת לגבי יבוא מחו"ל - אתה רוצה להגיד שאני צריך להוסיף עוד 1100 שקל +-?

עריכה:

חשבתי קצת ואמרתי שאני חושב שאלך על M11X .. הוא יעלה פחות מ4000 אחרי משלוח ומע"מ , והנציג של DELL אמר לי שאוכל להריץ משחקים ללא הרבה בעיות , יש לו 4GB DDR3 800MHZ ומעבד SU4100 , כרטיס מסך של GEFORCE 335M GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים