עבור לתוכן

הסיום של Half Life הראשון (!) והשפעתו על החדש - שאלות

Featured Replies

פורסם

****אזהרת ספויילר******

לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת.

האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור לעסק הזה?

פורסם

למרות שעברו שנתיים שלוש מאז

אם זיכרוני אינו מטעני הוא היה מהממשלה בכלל

פורסם

Duhhhh!

לא סתם קראו לו G-Man ... ;)

פורסם

אגב מישהו יכול לפרט מה שידוע על העלילה של Hl2 בינתיים?

פורסם

קראתי שבHL2 הוא נכנס יותר לתוך העלילה ואנחנו סופסוף מגלים מי הוא (אי אפשר לגלות מי הוא בHL1).

פורסם

he was just some agent that was suppose to oversee the experiment and when the shit hit the fan, he was the one responsible for the coverup.

פורסם

רגע

אני זכרתי שכל המטרה הייתה לגרום לחייזרים לבוא

ואז הרגו את המדענים כדי שלא יפיצו את זה או משהו כזה

אבל בגלל שהוא שרד אז הציעו לו עבודה בסוכנות הזו

פורסם
  • מחבר

הקלטתי את השיחה בינהם, אם מישהו נזכר בדברים או מבין מעבר למה שמסופר שישתף אותנו - http://planet.nana.co.il/o-y/gordon.mp3

הסיפור הכללי היה שהצבא בא להשמיד כל ראיות ועדים למה שקרה וגם לבלום את החייזרים. בשלב מסויים הם וויתרו על גורדון וברחו מהאיזור

פורסם

הקלטתי את השיחה בינהם, אם מישהו נזכר בדברים או מבין מעבר למה שמסופר שישתף אותנו - http://planet.nana.co.il/o-y/gordon.mp3

הסיפור הכללי היה שהצבא בא להשמיד כל ראיות ועדים למה שקרה וגם לבלום את החייזרים. בשלב מסויים הם וויתרו על גורדון וברחו מהאיזור

הצבא לא ויתר עליו. המטרה בOpposing Force, היא כביכול - בין היתר - לחסל את גורדון פרימן.

פורסם
  • מחבר

אופוזינג פורס לא בא (משחק) אחרי HL אלא במקביל אליו. בשלב מסויים בHL אתה שומע בקשר את החיילים מקבלים פקודה להפסיק לנסות לחסל את גורדון ולברוח.

נראה שבאף מקום אף אחד לא יודע הרבה על הG-man אבל בPlanet Half Life מרוכז כל המידע על התוכן של המשחק הבא בכלליות מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים