עבור לתוכן

מחפש המלצה ל 2 ניידים שונים. תקציב עד 3500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

תוכלו בבקשה להמליץ על 2 ניידים..? שניהם בתקציב של עד 3500 ש"ח:

1. מחשב עם אופי עסקי.15". ישמש להרצת יישומים פיננסיים. רצוי יותר מ 2 גיגה זכרון (3 נראה לי מתאים). אין חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים).

2. מחשב לשימוש ביתי. 14". ישמש בעיקר לאינטרנט ומוזיקה. אין דרישה מיוחדת לזכרון. יש יותר חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים).

בשני המחשבים אין חשיבות למשקל. בשני המחשבים יש עדיפות למסך מאט.

תודה רבה,

איתי.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

לגבי 1: ביישומים פיננסיים יש לעיתים קרובות צורך בשטח עבודה רב. כפועל יוצא - האם יש חשיבות לרזולוציה של המסך? ליכולת לחבר את הנייד למסך חיצוני או שניים?

לגבי 2: איך אתה מגדיר "אבזרים או פיצ'רים מיוחדים"? אילו אבזרים/פיצ'רים חשובים לך?

פורסם
  • מחבר

נא להכניס את התקציב לכותרת.

הכנסתי

לגבי 1: ביישומים פיננסיים יש לעיתים קרובות צורך בשטח עבודה רב. כפועל יוצא - האם יש חשיבות לרזולוציה של המסך? ליכולת לחבר את הנייד למסך חיצוני או שניים?

אין כל כך חשיבות לרזולוציה, למעשה, כנראה שאפילו יעשה שימוש ברזולוציה נמוכה יחסית בגלל בעיות ראיה. עם זאת, המחשב הולך להיות מחובר למסך חיצוני כדי להגדיל את שטח העבודה אז כן יש חשיבות לחיבור המסך.

לגבי 2: איך אתה מגדיר "אבזרים או פיצ'רים מיוחדים"? אילו אבזרים/פיצ'רים חשובים לך?

כשאמרתי תצורה התכוונתי לאיך המחשב נראה חוץ מהמפרט הפנימי שלו.. איך הוא נראה ויזואלית, דברים כמו מצלמת אינטרנט, רמקולים, וכו'. הדברים האלו לא מאוד חשובים, אבל יחסית למחשב השני שבו הם ממש חסרי שימוש, כאן יש יתרון למחשב מהנה יותר.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

איך המחשבים של Compaq? מה אתם חושבים עליהם?

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הCQ61, כי אני לא מכיר קומפקים אחרים בתקציב.

הוא חביב, אבל בעל מסך מבריק.

למסכי מאט, תבדוק את הVostro 1015 וVostro 1014 של DELL. אגב גם שם, חלק מהדגמים באים עם מסך מבריק, יש לבדוק ספציפית לכל דגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים