עבור לתוכן

שאלה על עושר

Featured Replies

פורסם

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם?

למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

פורסם

כולנו פה ב-25 אחוז העשירים.

בקשר למדינות מערביות, אם יש לך מיליון דולר בבנק בגרמניה אם לא טועה זה בסביבות ה-12

בישראל פחות

אבל השאלה מה אתה עושה עם הכסף

כי יש מספיק שיש להם ומוציאים על שטויות או סתם מתקמצנים

פורסם

אבל השאלה מה אתה עושה עם הכסף

כי יש מספיק שיש להם ומוציאים על שטויות או סתם מתקמצנים

לא, זו לא השאלה, try again

בכל מקרה, הוא שאל על כל העולם יחד

אני מניח שהכוונה שלך ב"אדם שיש לו מליון דולר" זה אדם שסך הערך של הנכסים שלו הוא מליון דולר? כאילו כסף, מניות, בתים, אלוהים יודע מה עוד...

בכל מקרה, חיפשתי בגוגל distribution of money, אין לי כוח לעבור על התוצאות (וזה גם לא המחרוזת הכי טובה לחיפוש) אבל מצאתי איזה גרף מאוד לא הגיוני (לפי איך שאני הבנתי אותו)

פורסם
  • מחבר

בקשר למדינות מערביות, אם יש לך מיליון דולר בבנק בגרמניה אם לא טועה זה בסביבות ה-12

באמת? אם ניקח בחשבון ש-70% מרוויחים סביב המינימום ורק מעטים מרוויחים כפליים מזה, ועדיין יש מרחק עצום מהמינימום למליון, אז לא סביר שמדובר ב-12%. יש לך מקורות לנתון?

אני מניח שהכוונה שלך ב"אדם שיש לו מליון דולר" זה אדם שסך הערך של הנכסים שלו הוא מליון דולר? כאילו כסף, מניות, בתים, אלוהים יודע מה עוד...

בכל מקרה, חיפשתי בגוגל distribution of money, אין לי כוח לעבור על התוצאות (וזה גם לא המחרוזת הכי טובה לחיפוש) אבל מצאתי איזה גרף מאוד לא הגיוני (לפי איך שאני הבנתי אותו)

הממ אני מניח שהכוונה להגדרה המקובלת, כלומר אדם שיש לו מליון דולר נזיל. ואיפה הגרף הזה?
פורסם

אומרים ש-90% מהכסף בעולם, מוחזק ע"י 10% מהאוכלוסיה.

פורסם

"רוצים שתהיו עשירים"

ספר של רוברט קיוסאקי ודונלד טראמפ. מליונר ומליארדר.

ספר שמסביר מצויין איך זה עובד.

והרבה המלצות.

פורסם

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם?

למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

אתה בכלל לא בכיוון. 2%? (1 מ-50)? נסה אולי 0.1% (1 מ-1000).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265182,00.html

במאמר הזה, מ-2005, כתוב שמספר המיליונרים בעלם הוא 8.7 מיליון. כתוב שכל שנה יש עליה של כ-6%-7%. בהתחשב במיתון הכלכלי הכבד שהיה -בוא נניח שיש 6.5 מיליון (זה יחזק את דברי: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ok20090626_33669) בעולם יש כ-6.5 מיליארד אנשים, ולכן בקירוב 1 מ-1,000 אנשים הוא מיליונר (כ-0.1%). אם אתה אופטימי, ותגיד שיש 9 מיליון מליונרים, אז האחוז יעלה ל-0.15%. קשה לי מאוד להאמין שהמספר מתקרב ל-0.2% אבל.

מספר המולטי מליונרים (לפי ההגדרה של מריל לינץ - 30 מיליון דולר ומעלה), הוא 85,400 אנשים. נגיד שכיום זה 100,000. כלומר 1 מ-6,500 הוא מולטי-מליונר, 0.015% בקירוב.

אם יש לך חיבור לאינטרנט, אין ספק בכלל שאתה בשליש העליון (אולי גם ברבעון ויותר מכך).

פורסם
  • מחבר

^^^

סבבה של תשובה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים