עבור לתוכן

טוב אז קניתי PS3 ויש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

שבת שלום כולם!

אחרי זמן ממושך שרציתי את הקונסולה הזאת, סוף סוף השגתי אותה!

כרגע יש לי את המשחקים אססן קריד 2 ו, COD4 MW2

בגלל שלא שיחקתי באססן הראשון (או שזה לא קשור?), אני פחות מתחבר אל המשחק הזה

טוב ולשאלות, יש לי טלוויזיה LG-37 אינץ' (סקהרלט אם זה משנה?), FHD קצב ריענון 100 MHZ

עכשיו שאני משחק אני רואה לפי הנתונים של הטלוויזיה שהמשחק רץ על 50MHZ

אני יכול לעלות את זה?

עוד נתון נוסף שהטלוויזיה "נותנת לי" זה 576P, יש משהו שצריך לעשות כדי לעלות רזולוציה של משחקים מסויימים? או שהכל מקונפג להכי גבוהה שיש?

שקיבלתי את המכשיר לא ידעתי שהוא מגיע ללא כבל HDMI אז באילתור של יום שישי ובלהט הרגע חיברתי את הכבל HDMI שיש לי בממיר

האם מומלץ לעבור לכבל אחר?

יש איזה הגדרות שצריך לעשות דרך המכשיר כדי שיהיה אופטימלי או שהכל מגיע כמו שצריך מהקופסא לכל טלוויזיה (עידכנתי גם ל3.15)

שהמכשיר מכובה והשלט מחובר בUSB הוא נטען?

אם אני אשנה 'אזור' בהגדרות של המכשיר לנניח UK אז אני אוכל להוריד דמואים והכל?

יש לי הארד דיסק חיצוני מפורמט NTFS אם אני ארצה להשתמש בו על מנת לראות סרטים דרך המכשיר (המכשיר יודע לקרוע MKV מהארד דיסק? נראה לי שלא), אני אצטרך לפרמט אותו לFAT32? חוץ מלראות סרטים דרך הארד דיסק החיצוני מה עוד אפשר לעשות איתו? (אולי כן ישתלם לפרמט אותו למרות הכל)

שהפעלתי את אססן קריד הוא התקין את המשחק ולקח 1.8 ג'יגה מהזיכרון של המכשיר MW2, לא עשה את זה, השאלה היא אם משחקים מתקינים את עצמם כדי לטעון יותר מהר יש אפשרות להתקין על ידי בחירה משחק אחר כדי שיטען מהר יותר וירוץ מהר יותר?

אוקיי זה הדברים כרגע שמטרידים אותי, אני אשמח לקבל עליהם תשובה, כמו כן אני אשמח לקבל טיפים לדברים נוספים

או עצות למשתמש חדש (שאומנם היה לו PS1 ו2),הארות והערות

ואני אשמח גם לאיזה כמה המלצות למשחקים שהם פשוט חובה, אחי טס לאנגליה והמחירים שם ממש טובים אז אני אנצל את זה

בתודה מראש ושבת שלום,

לירן

פורסם

איזה כאב ראש מההודעה שלך.

כל השאלות ששאלת כמעט נענו לך אבל אני מרגיש נחמד היום אז אני אעשה RUNDOWN מהיר

1. 100 הרץ - לא , מה שיש כרגע זה מה שאפשר , אתה לא יכול להפעיל ב100 הרץ.

2. רזולוציה - דחוף כבל HDMI לך להגדרות תצוגה ותן לו לזהות אוטומטי - זה אמור לעלות ל1080I/P. תעבוד רק עם HDMI

3. לקונסולה אין איזורים - ליוזרים יש איזורים - תפתח יוזר חדש (אי אפשר לשנות) עם מייל שונה ותן כתובת בקליפורניה - וככה תוכל להוריד דמויים של ארה"ב ולקנות משם משחקים (עם ויזה בלבד!)

4. וידאו - אנחנו לא בימי הביניים - אין שום טעם להשתמש בדיסק קשיח חיצוני - תתקין על המחשב שלך PS3 MEDIA SERVER - הוא יודע לזהות את כל הוידאוים שיש לך על הדיסק הקשיח ולהמיר מה שצריך אם הוא לא יודע , כולל MKV.

מדיסק חיצוני (רק FAT32) הוא לא יודע לנגן MKV ישירות - צריך המרה מהירה (2 דקות).

והוא יודע להעביר שמירות , לגבות את המכשיר , לנגן סרטים , מוסיקה ותמונות מדיסק חיצוני.

5. התקנה - באה רק בחלק מהמשחקים

6. אנגליה לא ממש זולה , אולי גג ב50 ש"ח למשחק.

חיפוש

חיפוש

חיפוש

חיפוש

חיפוש

חיפוש

פורסם
  • מחבר

4. וידאו - אנחנו לא בימי הביניים - אין שום טעם להשתמש בדיסק קשיח חיצוני - תתקין על המחשב שלך PS3 MEDIA SERVER - הוא יודע לזהות את כל הוידאוים שיש לך על הדיסק הקשיח ולהמיר מה שצריך אם הוא לא יודע , כולל MKV.

מדיסק חיצוני (רק FAT32) הוא לא יודע לנגן MKV ישירות - צריך המרה מהירה (2 דקות).

והוא יודע להעביר שמירות , לגבות את המכשיר , לנגן סרטים , מוסיקה ותמונות מדיסק חיצוני.

פורום עוין במקצת :\ בזמני הפנוי(הכמעט לא קיים) אני אעשה FAQ לPS3 אבל לעת עתה:

דבר ראשון תודה!

הטיפ עם הHDMI אדיר, כ'כ הייתי מאוכזב בהתחלה מהקונסולה, עולם אחר עכשיו :)

PS3 MEDIA SERVER-תוכנה אדירה, הארד דיסק שלי מפורמט NTFS ואני כן מצליח להריץ את כל הMKVים שלי (43 במספר), לתשומת ליבך!

על פי אמאזון רוב המשחקים באנגליה עולים בין 15-22 פאונד (הליש'ט עומד היום על 6 שקלים~)

שאלה אחרונה, מאיפה הכי מומלץ לקנות בקר נוסף? יש חנות זולה מוכרת או פשוט ללכת עם זה לeBay?

פורסם

לגבי העוינות, לאנשים נמאס לענות המון פעמים על אותן שאלות בסיסיות כי משתמש חדש לא קורא הודעות בחיפוש.

בכלליות בפורומים - זה נחשב ללא מנומס.

זה כמו שתכנס למסעדה ובצעקות תשאל את המלצר מה יש לאכול.

לגבי הדיסק הקשיח - כשאתה מעביר דרך PS3 MEDIA SERVER - אתה תצליח לעשות הכל.

כל מה שיש למחשב שלך גישה אליו והוא יודע לנגן (ועוד כמה פורמטים למעשה) ינוגן בPS3 מצוין.

קח את הדיסק - חבר אותו בUSB לPS3 , כשהוא מפורמט בNTFS ועם MKV - בהצלחה , תעדכן אותי מה קרה.

(דיברתי על דיסק חיצוני מחובר לPS3 , אתה לא ממש מחדש לי מעבר למה שידעתי אי שם לפני שלוש שנים כשקניתי את הPS3 בהשקה)

לגבי המשחקים שעולים בין 15 ל22 פאונד - אכן למשחקים ישנים אנגליה יותר זולה ואלו יעלו כ200 ש"ח בארץ.

משחק חדש עולה באנגליה כ50 פאונד - שזה לא ממש יותר זול מבארץ מעבר לעשרות שקלים בודדים , או אפילו אותו המחיר אם מזמינים מחול כולל משלוח.

לגבי חנויות בכלליות - שוב חיפוש היה מגלה לך את זה בשניה - videogamesplus הקנדית לטעמי הכי טובה.

ובארץ שלטים עולים בסביבות ה300 ש"ח (או כמובן 450 בבאג , בכלליות - אל תקנה בבאג...)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים