עבור לתוכן

אני כל כל רוצה אייפון! איך אני משיגה אחד יחסית בזול??

Featured Replies

פורסם

אני עברתי מסלקום לפלאפון דרך משווק מורשה וקיבלתי IPHONE 3GS 16GB ב250ש"ח לחודש כולל 600 דקות לכל היעדים 200 SMS ו2GB גלישה

מה יקר בזה?

• תגובות 72
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאני לא עם אייפון ואני מקבל 600 דקות, 400 הודעות וחבילה משולבת של לא זוכר כמה ג'יגות ב 215...

פורסם
  • מחבר

אני עברתי מסלקום לפלאפון דרך משווק מורשה וקיבלתי IPHONE 3GS 16GB ב250ש"ח לחודש כולל 600 דקות לכל היעדים 200 SMS ו2GB גלישה

מה יקר בזה?

זה דווקא אחלה דיל!

פורסם

שאני לא עם אייפון ואני מקבל 600 דקות, 400 הודעות וחבילה משולבת של לא זוכר כמה ג'יגות ב 215...

250X36=9000 כולל מכשיר

215X36=7740 לא כולל מכשיר

1260 זה מה שעולה לי המכשיר

פורסם

אתה שם לב שהחבילה שלך יותר יקרה? שמת לב שאתה משועבד לרשת הסלולרית ואין לך מה לעשות אם היא תחליט להעלות מחירים?

פורסם

אם מקזזים את המחיר של המכשיר יוצא שפרט לכך שלך יש יותר SMSאים (שלי אישית לא ממש משנה כי אני בקושי שולך 100) המחיר -+ זהה

נכון שאני "משועבד" אבל זה "שווה" את זה כי אחרי הכל לא היה לי בכלל את הכאב ראש של להזמין מכשיר מחו"ל או לחכות שמישהו יסע להביא לי, התשלומים מאוד נוחים ובסלקום לא רצו לתת לי מחיר שאפילו יהיה קרוב לזה (גם לא באורנג')

פורסם

והדאטה שמע, אם לא מפריע לך לשלם יותר על פחות אז כן, קיבלת אחלה דיל.

לעניינו, יש למישהו מושג כמה עולה נכון להיום 3GS פתוח (לא פרוץ) בארה"ב? ואיפה קונים?

פורסם

לא מוכרים אייפונים פתוחים בארה"ב. אם זה פתוח ונמכר בארה"ב סימן שזה מיובא ממדינה אחרת.

פורסם

באיזה מדינות מוכרים פתוחים?

פורסם

איטליה, אני חושב שעוד מדינות באירופה (צרפת, גרמניה), וגם במזרח הרחוק. אין לי רשימה מדויקת, אבל המידע זמין באינטרנט.

פורסם

http://support.apple.com/kb/HT1937

אתה יכול לראות באילו מדינות המכשירים לא נעולים למפעילות ואיפה המפעילות פותחות את המכשיר לפי דרישה.

פורסם

250X36=9000 כולל מכשיר

215X36=7740 לא כולל מכשיר

1260 זה מה שעולה לי המכשיר

לתשומת לבך ,העסקאות של היום זה רק ל-18 חודשים.

פורסם

לא נכון, ההתחייבות ללקוחות פרטיים היא ל-18 חודשים אך עדיין ניתן לרכוש את המכשיר ב-36 תשלומים ואין פה שום עבירה על החוק. שים לב שמדובר בתחום הסלולר בלבד והגבלת ההתחייבות אינה כוללת לקוחות עסקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים