פורסם 2010 בפברואר 615 שנים lenovo R50 1 giga rampentium m 1.8 GHZ התקנתי אובנטו בהתחלה עם גנום משום מה היתה המערכת כבדה יותר מווינדוס התקנתי מחדש XUBUNTU עם XFCE ועדיין כבדה לא כמו שהייתיי רגיל מלינוקס שיהיה לה תוספת ביצועים לעומת ווינדוס .. מה דעתכם ? משהו לא בסדר ? בקושי התקנתי דברים נוספי ם אבל בכל מקרה אשמח לקבל על הפצה עם ביצועים טובים לרמת משתמש בינוני בלי יותר מדי פרוקייטים בקנפוג
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים הייתי ממליץ על arch+ enlightnment היא מאודדדדדדד קלהמניסיון על מחשב עם 256 +1.6 מעבד ישן
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים archהמערכת שאני משתמש והיא מעולהkdeמהיר יותר בחלק מהמחשבים כי חלק מהגרפיקה הרגילה של הדסקטופ וה UI ביישומים (אלמנטים של חלונות וכו) מצויירים אל ידי הכרטיס מסך ולא המעבד. הדסקטופ הזה יכול להיות מהיר מאוד או איטי מאוד כתוצאה מהגדרה שונה של הכרטיס מסך - תשחק אם זה אם הוא איטי
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים מחבר מצטער שאני עונה רק עכשיו [לימודים ..] אני מוריד archlinux-2009.08-core-i686.iso אני משער שזה בא ללא סביבת עבודה נכון ? וצריך להתקין לבד סביבת עבודה ? חוץ מהסביבה יש עוד קינפוגים ? או שעושים הכל דרך מנהל החבילות ?
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים דיי הכל דרך מנהל החבילות הנפלאיש לציין שלארץ' יש ויקי מהמפותחים והמסודרים ביותרמומלץ ביותר להיעזר בו
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים תנסה lxde סביבת עבודה קלה ופשוטה לתפעול, עוד מאט יצא lubuntu שזה בעצם LXDE וUBUNTU.עם אתה רוצה לנסות את גרסת הBETA של lubuntuhttps://wiki.ubuntu.com/Lubuntu
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים יש כמה קינפוגים שאתה אמור לעשות בארצ'. הרוב נעשה במסכי ההתקנה. חלק לא - למשל יש קובץ הגדרות שאני 'מתקן' כל פעם שאני מתקין ארצ' כדיי לסדר פאק של המערכת - אחרת אין לי אינטרנט. והקובץ לא קיים בתיעוד הרשמי של ארצ'. יש גם מדיי פעם עדכון בעייתי שהורס את המערכת וכדומה אבל בקטנהארצ' הוא לא מערכת של 'עובד מהקופסא' אלא של 'קל להרכבה אם רואים איך לחבר את החלקים'
פורסם 2010 בפברואר 1015 שנים מחבר בחרתי בסוף ב #!CRUNCHBANG בשילוב עם XFCE הכל טס עכשיו אין לי זמן כרגע לחקור מערכת אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.