עבור לתוכן

בעיה| בעיה באינטרנט Explorer

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים יש לי בעיה במחשב שצצה לפני כשבוע וחצי ועד היום אני לא יודע מהי בדיוק ואיך לטפל בה.

הבעיה היא שאני לא יכול לראות סירטונים באתר יוטיוב

כאשר אני נכנס לסירטון מסויים רואים מסך שחור הסירטון לא נטען בכלל,ורק אחרי כמה דקות [ 5-6 דקות] הסירטון פתאום מתחיל לרוץ והסירטן טעון מלא

הבעיה היא שהמחשב לא מציג לי את הסירטון תוך כדי טעינה, אלא רק אחרי טעינה שלמה של הסירטון הסירטןו מתחיל לעבוד..

ניסיתי לעשות את כל הפועלות שיכולות לפתור את הבעיה, מחיקת של הפלאש של האינטרנט והתקנה מחדש,עדכון הג'אוה במחשב,פירמוט הדפדפן

הדבר הזה קורה לא רק בדפדפן אקספלורר אלא בשאר הדפדפנים [ פייר פוקס, כרום ] ככה שנראה לי שהבעיה היא במחשב ולא בדפדפנים ..

בדקתי מהירות אינטרנט והאינטרנט אצלי תקין [ 3 מגה מהירות ] ומהירות ההורדה אצלי היא גבוה מאוד 300 + באתרים בחו"ל ..

אגב הבעיה הזאת נפתרת חלקית כאשר אני עושה ריסטרט למחשב ואז הבעיה נעלמת לכמה שעות ואז חוזרת .. =\

אשמח לעזרה מכם

תודה\

עריכה:

מצאתי את מקור הבעיה, הבעיה ייתה באנטי וירוס קספרסקי,ידוע לך אולי איך אפשר להוריד את רמת ההגנה בו לרמה שתאפשר גלישה רגילה באינטרנט ?

האנטי וירוס הוא אנטי וירוס חוקי שקניתי לפני חודש

פורסם

למיטב ידעתי ...זה באג בקספרקי לאחר כמה שעות/ימים הבעיה מתחילה...והוא גם חוסם לך אם תשים לב הורדות (ככה לפחות היה אצלי)

גם לי הייתה אותה בעיה איתו ולכן נטשתי אותו

אני בספק רב אם הבעיה היא "רמת האבטחה" ...למיטב זיכרוני ניסיתי לשחק עם זה(שום דבר לא עזר) וזה גם אם אני זוכר נכון מתועד בבאגים שלהם.

פורסם
  • מחבר

באמת הקספרסקי הזה גרוע, נטשתי את נוד32 עבורו

ולא קילבתי ממנו כלום =\

לפני שבוע היה באג חמור בתוכנה שחסם גלישה באתרים שמכילים מודעות גוגל בטענה שהמודעות הם טרויאנים @_@

האמת שעכשיו לאחר שעשיתי לו פאוס והפעלתי אותו מהתחלה הבעיה נפתרה[ זמנית =\]

כנראה שבאמת מדובר בבאג בתוכנה :'(

פורסם

פשוט מתקינים את KAV בלי כל הפיצ'רים הנוספים שלו ומורידים את רמת הפעיללות שלו למינימום והכל לידני.

האנטיוירוס הזה מצויין, אבל בשנים האחרונות הוסיפו לו יותר מדי bloatware בהתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים