עבור לתוכן

תוכנת סימון קבצים ויזואלית

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים.

האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני זוכר שהיה את זה ב MacOS 9... :P

לא ראית אפשרות לצבוע קבצים אבל זה בהחלט אפשרי עם תיקיות עם תוכנה כזאת למשל.

פורסם

מה ההבדל בין הקבצים ?

אם יש להם סיומת שונה, או שלא אכפת לך לשנות להם סיומת (אם אלה לא קבצי EXECUTABLE שינוי סיומת לא יפריע לפתוח אותם עם איזה תוכנית שתרצה)

אז אתה יכול לשנות להם את האייקון של סוג הקובץ הזה...

בכלל, מה בדיוק אתה רוצה לעשות... ולמה ?

פורסם
  • מחבר

אני צריך פונקציה כזאת מכיוון שאני תקליטן ויש לי אוספים ענקיים שהייתי רוצה להדגיש בהם כמה קבצים.יש איזה תוכנה ספציפית לדבר כזה?

פורסם

אם האוספים האלה שמורים בתיקיות אז אתה יכול להחליף את האיקון של התיקיה ברמת כל תיקיה.

פורסם

יש דרכים הרבה יותר רציונליות לסדר אוספים של שירים.

פורסם

1 - אתה יכול להוסיף בוינדוס (אני מניח שאתה בוינדוס) סיומת קבצים חדשה (תמציא סיומת - שתהיה פנויה נגיד spe. ) , לקבצים הללו תעתיק את כל הפקודות הרלוונטיות מהסיומת של הקבצים שאתה משתמש בהם (אני מניח MP3) ותשנה להם את האייקון.

2- אני עדיין לא מבין למה אתה רוצה לעשות את זה (כלומר לא פתרון אחר).

לדוגמא:

נניח השירים האלה הם POWER SONGS (מקפיצי קהל) ואתה רוצה שיהיה לך קל לזהות אותם כשאתה מדג'ה (שם הפועל של DJ ?)

ואז הייתי שואל אותך, למה לא לשים אותם בתיקיה אחת מלכתחילה ?

או לשים בתיקיה אחת קיצורי דרך אל הקבצים האלה ?

או לשמור אותם בפלייליס ולטעון אותם משם ?

או הדרך ההגיונית ביותר בעיניי - לערוך את ה ID3 TAG של הקבצים האלה, ולהשתמש בזה בתוכנה נורמלית שיכולה להראות סינון לפי פרטים... (אפילו WMP עושה את זה...)

אתה משתמש ב EXPLORER כדי לבחור כל פעם את השיר הבא ? זה לא מסורבל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים