פורסם 2010 בפברואר 515 שנים שלוםאני מנסה לפתוח חלון ב explorer ולא ניתן.למשל חלון של google לא ניתן לפתוח.בחלון מופיע ףכרטיסיה זו שוחזרה. בעיה בדף האינטרנט זה שגרמה ל internet explorer לסגור ולפתוח מחדש את הכרטיסיה.ואחרי זה מופיע חלון עם איקס אדום ובו כתובףלא היתה לנו אפשרות להחזיר אותך אל הדף שהצגת.מה זה יכול להיות?אשמח לקבל עזרה תודה
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר בצעתי סריקה אך לא נמצא כלום. יותר נכון ב AVG לא נמצא כלום.ובאנטי וירוס אחר שהורדתי אתמול A SQUARED נמצא איזה סוסטר.אבל הוא מוחק אותו או משהו כזה בכל אופן.יש לך אולי אנטי וירוס שאני יכול להריץ ולבדוק ואולי למחוק במידה וקיים וירוס?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 15:08:05בצעתי RESTART למחשב ובעת שהמחשב עולה הוא לא נותן ל REGISTRY BOOSTER לעבוד.הוא גם פותח חלון תקלה.
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים נסה לסרוק עם MSE בsafe mode.http://www.microsoft.com/Security_Essentials/
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר נכנסתי דרך SAFE MODE אני מריץ כמה אנטי וירוסים שיש לי.אתה יכול לאמר לי למה אני לא מצליח להכנס לאינטרנט בזמן SAFE MODE.
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר אני מצליח להתחבר לאינטרנט, ןלהריץ אנטי וירוסים שיש לי , אך עדיין קיימים דפים של INTERNET EXPLORER שלא ניתן לפתוח אותם.נרשמת הודעת שגיאה:INTTERNET EXPLORER נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מתנצלים על האי נוחות.מה עלי לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.