עבור לתוכן

מי משקר בכל הסיפור ? בזק ? ספקי אינטרנט ? KSP ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדולר לא מסוגלת לטפל לי בבעיה לא הגיוני שכולם דפוקים ורק הם בסדר , מחשב נקי אחרי פירמוט ! נקי נקי! בדקתי חלק חלק הכול תקין ! שאני לוקח את המחשב לחבר הוא עובד מצויין ! אני מיואש !!! כולם זורקים אותי - יש לי הקלטה של בזק ובזק בינלאומי ( נציגים ) שרבים בינהם מי יותר חכם וצודק ! ואני באמצע בלי פיתרון לבעיה :nixweiss:

2024h.jpg

פורסם
rage_guy_fuuu_fuuuu_bag-p1495493171467227052wljn_400.jpg
פורסם

בדקו בעיות בקו הטלפון?

יש לך פילטר שמחובר לשקע?

אתה גר בישוב\רחוק ממרכזיית בזק?

אולי אתה צריך מגבר אות?

כל אלה צריכים להיבדק ע"י בזק, שהיא ספק התשתית שלך והבעיות יכולות לבוא ממנה בלבד.

אולי אתה גר בבניין ישן או שהקו אליך ניזוק בצורה כלשהי.

ניסית להתחבר עם המשתמש שלך מקו של שכן באותה קומה?

ניסית להתחבר בדירה שלך בעזרת משתמש וסיסמה של חבר?

פורסם
  • מחבר

היו 400 טכנאים של בזק אצלי בבית כולל " מנהל מרחב " בהתחלה אמרו " בעיה במרכזיה " , אחרי זה ביקשו ממני להגדיל ל 4 מגה , אחרי זה ביקשו ממני להוריד מ 4מגה ל 2.5 מגה , אני גר בעיר , לפי בזק אני לא רחוק מהמרכזיה , הבניין שלי בהחלט ישן בגלל זה ביקשתי שיבדקו את התשתית בצורה יסודית אבל הם לא מוכנים " אצלנו הכול תקין " מביאים לי הביתה טכנאים סוג ז' ואני אומר להם שהבעיה בעיקר בצהריים ובלילה אבל הם לא מקשיבים שולחים טכנאים מצחיקים שהיו לפני כן שומרים בקניון עושים בדיקת מהירות בבוקר 8 ובורחים .

פורסם

אם הבעיה נפתרת כשאתה מכבה את הROUTER אז יש לך בעיה בהגדרות או חוסר תאימות עם המודם של בזק.

אם הבעיה היא בתשתית אז תעבור לHOT וגמרנו.

במקום להחליף לתשתית אחרת לגמרי ולזרוק את כל הבעיות שאולי נובעות מתשתית ומודם, אתה שבוי במחשבה מטומטמת שכולם אותו חרא.

זה כמו לומר יש לי ריאות דפקט ואני צריך השתלה אבל מה יעזרו לי ריאות חדשות ונקיות הרי הכל אותו חרא ואם תדרוס אותי מכונית אז ממילא אני ימות.

אצלי היתה בעיה פעם שהחליפו לי מודם שמת והטכנאי האידיוט השאיר את הטרנספורמטור של המודם הקודם שהיה דגם וחברה אחרת לגמרי ולא התאים.

ואז היו בעיות מוזרות קצת דומות לשלך.

יש מיליארד בעיות שיכולות לנבוע מתשתית ומודם, במקום לדפוק את הראש בקיר פשוט תחליף ספק תשתית ואז זה מעניין את הסבתא מה בדיוק היתה הבעיה קודם.

פורסם

תאיים עליהם שאם הם לא יבואו לבדוק את הבעיה בצורה רצינית יותר אתה מתנתק ועובר לכבלים.

עניין של שעה והם אצלך בבית.

פורסם

תאיים עליהם שאם הם לא יבואו לבדוק את הבעיה בצורה רצינית יותר אתה מתנתק ועובר לכבלים.

חבל על הזמן והעצבים, זה תמיד סיוט ממושך והוא כבר בסרט הזה לא מאתמול.

יותר מהיר ופשוט לעבור תשתית.

פורסם

תן לי לנסות לעזור...

נסה להכנס לראוטר ולשנות את ה-gateway מ-URL לכתובת IP.. או ההפך ,תלוי מה מוגדר אצלך כרגע.

בגדול - אני מאמין שכרגע - כתובה אצלך כתובת IP - תן לשרת DNS לעשות את העבודה ולהעביר אותך החוצה.

חזור עם תשובות.

פורסם

לי יש בעיה דומה,בעיקר בגלישה באינטרנט,יש לי 10 מגה.

לחבר יש מגה וחצי תשתית HOT יותר מהיר,יצא לי להיות אצלו חודש,מעניין

פורסם

חבל על הזמן והעצבים, זה תמיד סיוט ממושך והוא כבר בסרט הזה לא מאתמול.

יותר מהיר ופשוט לעבור תשתית.

הבעיה היא שגם בתשתית של הכבלים העניינים לא פיקניק.

פורסם
  • מחבר

הם צוחקים עלי בטלפון " תעבור " לא מזיז להם בכלל

פורסם

איך פתאום כולם נהיו פה יועצים ומומחים גדולים אפילו בלי גישה למערכות של התשתית ועל סמך, סליחה על הביטוי, זיוני מוח של אנשים אחרים?

הדיון ננעל ואתה מוזמן לפתור את הבעיה מול מי שבא לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים