עבור לתוכן

בעיית רזולוציה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה ,

נתקלתי בבעיה די מעצבנת לפני כחודש ימים רכשתי מחשב מקנדה לפטופ של HP מיהרתי מאד אז רק בדקתי שיש לו יציאת HDMI וקניתי.

במהלך הטיסה עיינתי במפרט וברוב טיפשותי לא שמתי לב למשהו מאד קריטי הרזולוציה המקסימלית של המחשב היא 1280על800 ברשותי מסך סמסונג 40" hd ready שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1360 על 768 כשאני מחבר את הלפטופ למסך באמצעות קבל HDMI יש לי שוליים שחורים ומעצבנים כמו שחשבתי שיהיה אחרי שראיתי מהי הרזולוציה הטבעית שלו.

אני קניתי את הלפטופ על מנת לראות סרטים בHD בלי שוליים אני כבר נואש חרשתי את גוגל ניסיתי Power strip הגדרתי רזולוציה חדשה והוא לא אישר לי כיוון שהכרטיס מסך לא מספיק חזק וזה בולשיט כי יש לי כרטיס readon 4200 זה מחשב חדש לגמריי עלה לי המון כסף הוא חזק יחסית.

עכשיו אני מפנה את השאלה למומחים האם למישהו יש פיתרון עבורי אשמח לעזרה אני כבר נואש

פורסם

מדובר על הרזולוציה הטבעית של מסך המחשב הנייד ולא יציאת הוידיאו שלו.

אני מקווה שאתה מספיק חכם כדי להגדיר את התצוגה ל extend במקום clone כאשר אתה מחבר אותו לטלוויזיה.

פורסם

zidanne גם אם הייתה קונה סטרימר ומסך FHD ומנגן איתו סרטים חלקם היו מקבלים פסים שחורים

הסיבה היא שלא כל הסרטים מגיעם ברזולוציה של המסך

סתם לדוגמה סירטי קולנוע מצולמים ביחס שונה מבחינת רוחב המסך מהמסכים שנפוצים היום בחנויות

יש לזה כל מיני פתרונות אם פשרות מסוימות וגם במקרה שלך אתה יכול פשוט בתוכנה להגדיל את התמונה מהסרט לימתח על כל המסך

זה יצור חוסר פרופורציה מסוים אבל זה כבר שיקול שלך

פורסם
  • מחבר

חברה נראה לי שלא הבנתם אותי כמו שצריך אני לא מדבר על סרט שחתוך או משהו כי הוא צולם ככה גם בדסקטופ יש שוליים שחורים רחבים

פורסם

אני מקווה שאתה מספיק חכם כדי להגדיר את התצוגה ל extend במקום clone כאשר אתה מחבר אותו לטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

נ.ב ניסיתי לעשות Extand וסימנתי להרחיב רזולוציה ל1360 וLCD שלי אמר מצב זה אינו נתמך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים